Amaçlar için Gençlik Koordinasyon Toplantısı

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Habitat Derneği; gönüllüleri ve Sürdürülebilir Kalkınma alanında çalışanlar  18 Mayıs 2020 tarihinde düzenlenecek olan Amaçlar için Gençlik Koordinasyon Toplantısı’nda online olarak bir araya geliyor.

COVID-19 salgınının ortaya çıkardığı sosyal ve ekonomik sorunlara karşı dayanıklılığın arttırılması sürecinde gençliğin rolünün tartışılacağı etkinlik kapsamında; Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’na katkı sağlayan ve COVID-19 salgını sürecinde elini taşına altına koyan özel sektör kuruluşları, girişimler, sivil toplum kuruluşları ve sosyal platformlar iyi uygulama örneklerini gençlerle paylaşacaklar.

Ayrıca etkinlik kapsamında; gençler, sürdürülebilir kalkınma amaçlarının yerelleştirilmesi ve kent gönüllülüğü konularında düzenlenecek atölye çalışmalarına katılarak fikir ve kampanyalar ortaya çıkaracaklar.

Amaçlar için Gençlik Koordinasyon Toplantısı tüm Türkiye’den başvurulara açık olup, başvuruların değerlendirmesinde formda yer alan sorulara verilen yanıtlar, cinsiyet dengesi, bölgesel dağılım gibi faktörler göz önünde bulundurulacaktır.

Amaçlar için Gençlik Koordinasyon toplantısının online oturumlarının tümüne katılım zorunludur.

Habitat Derneği’nin çalışmaları kapsamında aktif faaliyetlerde bulunmuş gönüllülere ve Sürdürülebilir Kalkınma alanında çalışanlar öncelik verilecektir. Başvurusu onaylanan katılımcılara bilgilendirme maili gönderilecektir.

Son Başvuru Tarihi: 16 Mayıs 2020 Saat: 18:00

Koordinasyon Toplantısı sürecine dair her türlü sorunuzun cevabı için gonullu@habitatdernegi.org adresine mail atarak bize ulaşabilirsiniz.[/vc_column_text][vc_btn title=”Programı görmek için tıklatın.” style=”outline” color=”orange” align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fhabitatdernegi.org%2Fwp-content%2Fuploads%2Famaclar-icin-genclik-koordinasyon-toplant-programi.pdf|||”][vc_btn title=”Başvurmak için tıklayın.” style=”outline” color=”orange” align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fform.jotform.com%2F201315740150945|||”][/vc_column][/vc_row]

Benzer Yazılar