Bölgesel Uyumun Hızlandırılması Konferansı

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Please scroll down for English & Arabic. من فضلك انظر في الأسفل لأجل اللغة العربية والانكليزية

Bölgesel Uyumun Hızlandırılması Konferası’na Davetlisiniz!

Avrupa Komisyonu tarafından finanse edilen ve Habitat Derneği tarafından yürütülen RIAC projesi kapsamında, alanda çalışan aktörlerin katılımıyla 5 Kasım 2019 – Salı günü İstanbul Dedeman Bostancı Otel İstanbul’da “Bölgesel Uyumun Hızlandırılması Konferansı” gerçekleştirilecektir. Konferansta Türkçe, İngilizce ve Arapça çeviri desteği verilecektir.

Bu konferansta, Türkiye’de mülteci çalışmaları alanında faaliyet gösteren farklı sektörlerden paydaşlar bir araya gelerek deneyim paylaşımında bulunacaklardır. Konferansta kendi kendine yeterlilik ve geçim kaynakları fırsatları, kadın ve kız çocuklarının dayanıklılığının artırılması, uluslararası tecrübe aktarımı ve karşılıklı öğrenme, sektörler arası iş birliğinin önemi konuları üzerinde durulacaktır.

Lütfen katılımınızı onaylamak için aşağıdaki formu doldurarak kaydınızı oluşturunuz. Kayıt oluşturmak için son tarih 1 Kasım 2019’dur.

*** Ulaşım ve konaklama masrafları katılımcılar tarafından karşılanacaktır.

Join to Conference on Accelerating Regional Cohesion!

Within RIAC project, which is financed by European Commission and run by Habitat Association, ‘’Conference on Accelerating Regional Cohesion’’ is going to take place in Dedeman Bostanci Hotel Istanbul on November 5, 2019 with participation of actors active in the field. Turkish, English and Arabic interpretation support will be provided.

In the conference,stakeholders from different sectors active in the area of refugee studies in Turkey will meet to share their experiences. The conference will focus on self-reliance and livelihoods opportunities, strengthening the resilience of women and girls, transnational exchange and mutual learning and the importance of multisectoral collaboration.

Please kindly fill in the form below to confirm your participation. The deadline for registration is 1st November 2019.

دعوة للمشاركة في مؤتمر تسريع الاندماج الاقليمي

ضمن مشروع رياك , الذي تموله المفوضية الأوربية وتنفذه جمعية هابيتات , سيعقد ” مؤتمر تسريع الاندماج الإقليمي ” في فندق ديدمان بوستانجي اسطنبول في 5 تشرين الثاني 2019

بمشاركة ممثلين ناشطين في هذا المجال , سيتم توفير دعم الترجمة الفورية التركية والإنجليزية والعرب

يتم إرفاق جدول أعمال المؤتمر لحسن اهتمامكم ونتوقع مشاركتك انت/ي ومشاركين اثنين مهتمين من مؤسستك