Habitat Derneği, Vodafone ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ortaklığında hayata geçirilen Bu İşte Birlikteyiz Projesi’nde katılımcılar, toplam 6 saat sürecek eğitim programı kapsamında yeni nesil yetkinliklerini geliştirecek ve kariyer planlaması konusunda destek alacaktır.

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı(UNDP), Vodafone ve Habitat Derneği ortaklığında yürütülen Bu İşte Birlikteyiz projesi, aktif olarak iş arama sürecindeki olan bireyler, gençler ve Covid-19 Koronavirüs salgını nedeniyle işini kaybetmiş kişilerin dijital ve kariyer becerilerini geliştirmeyi ve bu yolla da istihdam edilebilirliklerini artırmayı amaçlamaktadır.

Proje kapsamında yürütülen Yeni Nesil Beceri eğitim programı bünyesindeki her biri 3 saatlik Yeni Nesil Beceriler 101 ve Yeni Nesil Beceriler 102 eğitimleri ile toplamda 1000 kişiye ulaşılması hedeflenmektedir.

Projenin Amacı

• Dijital dünyaya erişimini kolaylaştırmak
  • Yeni nesil becerileri geliştirmek
  • Dijital alandaki iş fırsatlarını yakalamalarını sağlamak

Kimler Başvurabilir?

• Aktif olarak iş arama sürecinde olan bireyler,
  • Kısa çalışma ödeneğinden faydalanan ve mecburi ücretsiz izne ayrılan bireyler,
  • Öğrenim hayatına devam etmekte olan bireyler,

bu eğitimlerden faydalanabilirler.

Eğitim Programı

Her biri 3 saatlik 2 ayrı fazdan oluşan eğitimler kapsamında katılımcılar, Yeni Nesil Beceriler – 101 ve Yeni Nesil Beceriler – 102 eğitimlerini tamamladıktan sonra katılım belgesi almaya hak kazanacaktır.

Eğitim Müfredatı

Yeni Nesil Beceriler – 101 (3 Saat)

• Dijital Dönüşümün Kısa Tarihi
  • Dijital Güvenlik ve Gizlilik
  • Dijital İçerik Üretimi
  • İşletmelerin Dijital Varlığı
  • E-Ticaret

Yeni Nesil Beceriler – 102 (3 Saat)

• Profesyonel LinkedIn Kullanımı
  • Kariyer Planlama
  • CV Hazırlama ve İş Mülakatı Simülasyonu

Son Başvuru Tarihi:

15.05.2020

*** Eğitim tarihi ve eğitime ilişkin diğer detaylar başvurusu olumlu sonuçlanan katılımcılar ile daha sonra paylaşılacaktır. ***

Her türlü sorunuz için ruzgar@habitatdernegi.org adresinden bilgi alabilirsiniz.