Habitat Derneği Dijital Dönüşüm Programından Güvenlik Jestiniz!

[vc_row][vc_column][vc_column_text animation_delay=”0″]Habitat Derneği ve CHOMAR Antivirus iş birliğinde hayata geçirilen kampanya ile uzaktan çalışma ve dijitalleşme süreçlerinin arttığı bu dönemde; 15-30 yaş arası bireylere, 1 yıl boyunca dijital dünyada zararlı yazılımlara karşı koruma sağlayan, tamamen yerli Siber Güvenlik Paketi hediye ediyoruz.

Siz de 1 yıl boyunca ücretsiz bir şekilde siber güvenliğinizi sağlamak isterseniz başvuru formunu doldurabilirsiniz.

Sorularınız için : dijitaldonusum@habitatdernegi.org adresine mail atabilirsiniz.

Habitat Derneği Hakkında

Habitat Derneği, dijitalleşen dünya ile uyumlu, sürdürülebilir kalkınmayı hedefleyen güçlü ortaklıklar temelinde toplumun tüm kesimlerine yönelik, teknoloji, girişimcilik ve finansal bilinç alanlarında kapasite geliştirici ve sosyal etki odaklı projeler geliştiren bir STK’dır. İlk kuruluş vizyonu dünya gençliği ile Türkiye gençliği arasında iletişim köprüsü kurmak olan Habitat, 1995 yılında Kopenhag Sosyal Kalkınma Zirvesi ve 1996 yılında Birleşmiş Milletler Habitat II Zirvesi için bir araya gelen gençler tarafından 1997’de kurulmuştur. Bu vizyon doğrultusunda gençlerin kapasitelerini geliştirmek ve uluslararası ortaklıklar kurmak adına birçok proje ve program geliştirmiştir.

 

CHOMAR Antivirus Hakkında

T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı tarafından yerli siber güvenlik ekosistemini geliştirmek amacıyla kurulan Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi üyesi olan CHOMAR Antivirus 2010 yılından bugüne Mersin Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde çalışmalarını sürdürmektedir. Türkiye’nin ilk ve tek %100 yerli teknoloji ile geliştirilen antivirüs yazılımı olan CHOMAR Antivirus kullanıcıların siber güvenlik problemlerini yenilikçi metotlarla çözen, kullanıcı deneyimini ön planda tutan, farklı platformlarda kullanılabilen küresel pazara hitap eden özgün üretimler yapmaktadır.

[/vc_column_text][vc_btn title=”Başvurmak için tıklayın.” color=”sky” align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fform.jotform.com%2F203141194744047|||”][/vc_column][/vc_row]

Benzer Yazılar