UNICEF ve Habitat Derneği ortaklığında yürütülen ve Türkiye’de yaşayan 15-24 yaş aralığındaki Türk ve yabancı uyruklu gençlerin dijital yetkinliklerini ve sosyal girişimcilik becerilerini geliştirmeyi hedefleyen Geleceği Eşitle Projesi Digital Masters Academy kapsamında UI/UX Eğitimi düzenlenecektir.

Geleceği Eşitle Projesi Digital Masters Academy kapsamında düzenlenecek olan eğitim, 10 Eylül- 13 Kasım 2022 tarihleri arasında her hafta sonu (Cumartesi ve Pazar) 15-24 yaş aralığındaki Türk ve yabancı uyruklu genç kız ve kadınlar ile birlikte gerçekleştirilecektir.

Eğitim içeriği

• Prototipleme
  • Geliştirme

Kimler eğitime katılabilir?

• 15-24 yaş aralığındaki Türk ve yabancı uyruklu genç kız ve kadınların UI/UX Eğitimi’ne başvuru yapmalarını bekliyoruz.

NOT: Kontenjan 30 kişi ile sınırlıdır. Başvurular Türkiye’nin 81 iline açıktır.

UI/UX Eğitimi’nin detayları nelerdir?

• Eğitim dili Türkçe olup Arapça simultane çeviri desteği sağlanacaktır.
  • Eğitim tamamen ücretsizdir.
  • Zoom platformu üzerinden çevrim içi olarak gerçekleşecek eğitim, 20 gün her hafta sonu olacak şekilde (120 saat) sürecektir.
  • Tüm eğitim programına eksiksiz katılan ve eğitim sonunda düzenlenecek olan sınavda başarılı olan katılımcılara başarı belgesi verilecektir.

Eğitim Tarihleri: 10 Eylül- 13 Kasım 2022

Eğitim Saati: 10:00-17:00 Her hafta sonu (Cumartesi ve Pazar)

Son Başvuru Tarihi: 4 Eylül 2022 saat 23:59

Proje hakkında detaylı bilgiye ulaşmak ve eğitim sürecine dair her türlü sorunuzun cevabı için gelecegiesitle@habitatdernegi.org adresine e-posta atabilirsiniz.

UI/UX Training will be organized within the scope of Digital Masters Academy, which is implemented within Equalize the Future Project. This project is carried out in partnership with UNICEF and Habitat Association. It aims to improve the digital competencies and social entrepreneurship skills of Turkish and non-turkish youth between the ages of 15-24 living in Turkey.

The training will be held every weekend (Saturday and Sunday) between September 10 and November 13 2022 with Turkish and foreign young girls and women between the ages of 15-24.

Training Contents:

• Design
  • Prototyping
  • Development

Who can attend the training?

We are waiting for Turkish and foreign young girls and women between the ages of 15-24 to apply for UI/UX Training.

NOTE: The quota is limited to 30 people. Applications are open to 81 provinces of Turkey.

What are the details of the UI/UX Training?

• The training language is Turkish and simultaneous translation support will be provided in Arabic.
  • The training is entirely free of charge.
  • The training, which will take place online through the Zoom platform, will last 20 days (120 hours) every weekend.
  • A certificate of achievement will be given to the participants who fully participate in the entire training program and are successful in the exam to be held at the end of the training.

Training Dates: September 10 – November 13, 2022

Training Hours: 10:00-17:00 Every weekend (Saturday and Sunday)

Application Deadline: September 4, 2022, at 23:59

You can send an e-mail to gelecegiesitle@habitatdernegi.org  for detailed information about the project and any questions you may have about the training process.