Dijital Ben Projesi Web Sitesi Tasarımı Eğitimi

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Gençlerin, kadınların, girişimci ve girişimci adaylarının teknolojinin getirdiklerini fırsata çevirmeleri, dijital kimliklerini oluşturmaları ve kendi web sitelerini tasarlamaları amacıyla uygulanan Dijital Ben Projesi eğitimi 28 Şubat 2020 tarihinde Facebook İstasyon’da (İstanbul) gerçekleştirilecektir. Sen de bize katıl!”

Eğitim, her yaş aralığından ve üniversite öğrencisi, kobi, girişimci fark etmeksizin kendini bu alanda geliştirmek isteyen herkesin katılımına açıktır. Etkinliğe katılım ücretsizdir.

Eğitim içeriği

  • Dijital Kimlik Oluşturma
  • Dijital Dünya Nedir?
  • Alan Adı Kaydı
  • Profesyonel E-posta
  • Web Sitesi Ayarları
  • Web Güvenliği
  • Dijital Pazarlama

Proje Hakkında

Habitat Derneği ve GoDaddy, küresel ekonomiye katılım için genç, girişimci ve özellikle kadınların teknolojinin getirdiklerini fırsata çevirmeleri amacıyla Türkiye’de birey ve kurumların dijital kimliklerini oluşturmaları, ekonominin dinamosu haline gelmeleri için Dijital Ben projesini hayata geçirmişlerdir.

Bu proje ile Türkiye’de bulunan ve dijital kimliği olmayan yaklaşık 2 milyon KOBİ’yi internete taşıyarak aşağıda bulunan başlıklar kapsamında dijital dönüşüme katkı sağlanacaktır.

Türkiye’nin ekonomik büyümesine katkı sağlamak

Türkiye’deki girişimlere dijital varlıkları konusunda destek olmak

Yeni girişimler konusunda eğitsel destek olmak

Farklı illerdeki girişimcilik potansiyelinin teknoloji odaklı girişimcilik ekosistemi ile bir araya gelmesini hızlandırmak

Türkiye’deki dijital dönüşüme destek olmak

Türkiye’deki küçük işletme ve girişimcilere dijital dönüşüm süreçlerinde destek olmak ve mevcut teknolojileri fırsata çevirmelerini sağlamak amacıyla GoDaddy iş birliğiyle 2019 yılında hayata geçirdiğimiz Dijital Ben Projesi; mikro ve küçük işletmeler, girişimci adayları, girişimciler, kadınlar, dezavantajlı gençler ve kooperatiflere ulaşmayı hedefliyor.

Türkiye’deki dijital dönüşüm çalışmalarına ve ekonominin büyümesine katkı sağlamayı hedeflediğimiz Dijital Ben Projesi’yle, online varlığın oluşturulmasında temel olan konuların yanı sıra uygulamalı eğitimler de gerçekleştirilecektir.

Eğitim Tarihleri:

28.02.2020 12:00 – 15:00[/vc_column_text][vc_btn title=”Başvurmak için tıklayın.” color=”blue” align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fform.jotform.com%2F200503056319950|||”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][elfsight_social_media_icons id=”18″][/vc_column][/vc_row]

Benzer Yazılar