Dijital Ofis Gönüllülerimizi Arıyoruz!

[vc_row][vc_column][vc_column_text animation_delay=”0″]Sen de Habitat Derneği Dijital Ofis Gönüllüsü olmak istiyorsan aşağıdaki formu doldurabilirsin.

Dijital Ofis Gönüllüsü;

• Habitat Derneği departman ve programlarına katkı sunmak isteyen,
  • Öğrenmeye hevesli,
  • Meraklı,
  • Yeni nesil teknolojilere ilgili,
  • Başvuru yaptığı program ve departmandaki konular hakkında uzman ya da kendini geliştirmek isteyen herkes başvuru yapabilir.

Habitat Derneği program ve departmanlarına dair daha çok bilgi sahibi olmak için linki ziyaret edebilirsin.

Önemli Notlar

• Başvurularını, seçtiğin program ve departmana göre değerlendireceğiz. Birden fazla program ya da departmanda yer almak istersen, dahil olmak istediğin her program ve departman için formu yeniden doldurman gerekmektedir.
  • Dijital Ofis Gönüllülüğü minimum 2 ay sürecektir.
  • Kontenjanımız sınırlıdır.
[/vc_column_text][vc_btn title=”Başvurmak için tıklayın.” color=”info” align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fform.jotform.com%2F202896777589986|||”][/vc_column][/vc_row]