Dijital Öğretmenler Projesi İkinci Dönem Başvuruları Başladı

[vc_row][vc_column][vc_column_text animation_delay=”0″]

Habitat Derneği olarak ING Türkiye ve ODTÜ iş birliği ile öğretmenlerin dijitalleşmesi, dijital dönüşümün parçası olması ve bu dijital becerileri derslere entegre ederek ilkokul- ortaokul öğrencilerine aktarmaları amacıyla I.dönemini 1.000 öğretmenle hayata geçirdiğimiz Dijital Öğretmenler Projesinin II.dönem başvurularını başlatıyoruz.

Bu dönemde de dijital okuryazarlık eğitimleriyle 1.000 öğretmenimizin çağın gerektirdiği donanımlara sahip olmasını destekliyoruz. 2 fazdan oluşacak ve toplamda 54 saat sürecek eğitimlerimiz için etkili bir program oluşturduk.

Amaç:

· Öğretmenlerin, dijitalleşmesi ve dijital yetkinliklerinin artırılması.

· Bu öğretmenlerin 2.000 öğrenciye bu içerikleri aktarması.

· Öğretmen ve öğrencilerin dijital dönüşümün bir parçası haline getirilmesi.

· Farklı illerdeki öğretmenlerin aynı eğitimleri yerellerindeki öğrencilere aktararak bölgesel dijital yetkinlik eşitliğinin sağlanması

· Türkiye’deki dijital dönüşüme destek olmak

[/vc_column_text][vc_btn title=”Dijital Öğretmenler Projesi’ne başvurmak için tıklayın.” color=”orange” align=”center” button_block=”true” link=”url:http%3A%2F%2Fbit.ly%2F3aMoYxo|||”][/vc_column][/vc_row]

Benzer Yazılar