Hedefi Olan Kadına İnternetle Hayat Kolay Projesi, “Dijital Pazar Yeri”ne Davetlisiniz!

[vc_row][vc_column][vc_column_text animation_delay=”0″]Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), Habitat Derneği ve Türk Telekom iş birliği ile hayata geçirilen Hedefi Olan Kadına İnternetle Hayat Kolay Projesi, kadınların dijital pazarlama, online satış, e-ticaret mevzuatı gibi konularda bilgilerini artırmak ve üretim ekonomisine aktif katılımlarını teşvik etmek amacıyla yürütülmektedir.

Fiziki olarak gerçekleştiremediğimiz pazarlarımız çevrimiçi gerçekleşse nasıl olur diye yola çıktık ve Dijital Pazar Yeri organize etmeye karar verdik.

Ve o gün geldi! 7 Mart 2021, Pazar günü saat 16:00’da fiziksel olarak bir arada olamasak da el emeği ürünlerin hangi zahmetli yollardan geçtiğini ve arkasındaki kadınların hikayelerini dinleme fırsatını yakalayacağımız “Dijital Pazar Yeri”ne hepiniz davetlisiniz!

“Dijital Pazar Yeri”, Lunis Medya Küçük İşletme Hareket kurucusu Ceren Güneş Üremek’in moderatörlüğünde gerçekleşecektir. “Dijtal Pazar Yeri”ne katıl, 10 üretici kadının hikayesini dinleme fırsatı yakala! Yayın esnasında küçük sürprizlerimiz olacaktır. Takipte kal!

Dijital Pazar Yeri Programı

• Açılış Konuşması ve Proje Tanıtımı:
    • Proje Yöneticisi: Dila Demircan Özer, Habitat Derneği
  • Birbirlerine Güç ve İlham Veren Kadınlar Paneli:
    • Moderatör: Uzman Diyetisyen, Sürdürülebilir Yaşam Aktivisti Dilara Koçak
      • This İs Mana Kurucu Ortağı – Duygu Özvatan
      • Joon Kurucu – Damla Özenç
      • Tazeantep Kurucu – Özlem Emer
    • Girişimci Kadın Paneli
      • Moderatör: Lunis Medya Küçük İşletme Hareket Kurucusu Ceren Güneş Üremek
        • Özge Keskin – ozgekeskindesign
        • Handan Dedeoğlu – gulhandandesign
        • Aygül Küçükçanakçı – atolyefairuz
        • Dilara Tamara Ersoy Yamakoğlu – tamirik_
        • Şerife Sucuoğlu – byseri_handmade
        • Selen Özmen – nifcompany
        • Reyhan Acar – reyhanin_hobi_dunyasi
        • Nurdan Koral – balwax
        • Sinem Özer Dura – taslarveagac
        • Öznur Ertekin – oykuhandmade
      • Çekiliş Sonuçları
        • Dila Demircan Özer

Yayın günü hatırlatma maili ve sms’i almak için lütfen linke tıklayarak kaydolun!

Kayıt için Son Gün: 6 Mart 2021 / 23:59

Detaylı bilgi ve sorularınız için ihk@habitatdernegi.org adresine mail atabilirsiniz.[/vc_column_text][vc_btn title=”BAşvurmak için tıklayın.” color=”violet” align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fform.jotform.com%2F210631270121942|||”][/vc_column][/vc_row]