“Ebeveynimle Evimdeyim, Güvendeyim” Canlı Yayını’na Davetlisiniz!

Habitat Derneği, Visa ve UNDP ortaklığında hayata geçirdiğimiz Afet Oyunları Projesi kapsamında ebeveynler olarak olası depremlere karşı evlerimizde hazırlıklı olabilmenin ipuçlarını paylaşacağımız “Ebeveynimle Evimdeyim, Güvendeyim” canlı yayınını gerçekleştiriyoruz.

Etkinliğimizde Prof. Dr. Şerif Barış, ebeveynlere yönelik olarak olası İstanbul Depremi başta olmak üzere afetlere karşı alınabilecek önlemler, ev içi güvenlik önlemleri, aile afet planı hazırlama süreçleri, deprem anında doğru davranış şekilleri ve sonrasında yapılması gereken doğru davranışları aktaracak.

Depremlere karşı hazırlıklı olabilmek için 22 Mayıs 2025 Perşembe günü saat 20.00’da YouTube kanalımızdan canlı yayında buluşalım.

Kimler Katılmalı?

Bu canlı yayın olası depremlere karşı evimizde alabileceğimiz önlemler konusunda bilgi edinmek isteyen tüm ebeveynler ve bakım verenler, afetlere hazırlık konusunda bilinçlenmek isteyen bireyler ve eğitim  profesyonelleri için tasarlanmıştır.

Neden Katılmalısınız?

  • Olası İstanbul Depremi ve benzeri afetlere karşı evinizi nasıl hazırlayacağınızı öğrenmek,
  • Ailenizle birlikte afet anında doğru adımları atmak için bilgi edinmek,
  • Aile afet planı oluşturmak için gerekli temel bilgileri almak,
  • Güvenli yaşam kültürünü evinize taşımak,
  • Alanında uzman bir isimden (Prof. Dr. Şerif Barış) bilimsel ve pratik bilgiler edinmek,

İsteyen herkesi canlı yayınımıza bekliyoruz!

Benzer Yazılar