Entrepreneurship World Cup (EWC) Türkiye Ulusal Finali

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Bu yıl Habitat Derneği olarak Misk Global Forum, Global Girişimcilik Network’ü (GEN) ve Global Eğitim ve Liderlik Vakfı stratejik ortaklığında Girişimcilik Dünya Kupası’nın (Entrepreneurship World Cup-EWC) Ulusal Organizatörlüğünü gerçekleştiriyoruz. Potansiyeli yüksek gelecek vaat eden girişimlerin başvurmuş olduğu yarışmanın finaline davetlisiniz!

Girişimcilik Dünya Kupası, fikir aşamasından ölçek büyütmeye kadar her seviyedeki girişimciyi, yolculuklarındaki bir sonraki aşamaya ulaşmalarına yardımcı olan bir programdır. EWC, potansiyel yatırımları büyük yatırımcı sunumu, online eğitim, mentorluk ve para ödülü gibi fırsatlarla birlikte global bir platforma erişimle birleştiriyor.

Final, 18 Ağustos günü 13:30-15:15 saatleri arasında gerçekleşecektir.