EWC Türkiye Finali Ödül Töreni

[vc_row][vc_column][vc_column_text animation_delay=”0″]GEN Türkiye’nin Ulusal Organizatörlüğü ve Habitat Derneği idari yönetiminde düzenlenecek olan EWC Türkiye Ulusal Finali 13 Temmuz 2021 tarihi 14.30- 17.30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

Coca Cola, Google, İstanbul Portföy, Maçkolik, Trendyol, Yemek Sepeti ulusal finalistler için maddi sponsorluk desteği sağlarken; Facebook, Kolektif House ve Oracle da ulusal finalin ayni sponsorları olacak. EWC Türkiye Ulusal Finali kazananları 500.000 Türk Lirası üzerinde maddi ödül ve mentorluk, ofis desteği, cloud kredisi gibi ayni ödüllerden yararlanacak ve  kazananlar ülkemizi EWC Global Finalinde temsil etme şansı yakalayacaklar. Globalde yarışmaya hak kazanan girişimcileri ise toplam 75 milyon ABD Doları tutarında ayni hizmet ve 1 milyon ABD Doları tutarında nakit ödül fırsatı bekliyor.

Nevzat Aydın, Ali Sabancı, Cem Sertoğlu, Hande Çilingir, Sencer Kutluğ, Ahu Serter ve Gökçe Kabatepe’nin jüri olarak yer alacağı EWC Türkiye Ulusal Finalini GEN Türkiye Youtube hesabından takip ederek bu heyecana ortak olabilirsiniz.

 

GEN Türkiye Youtube Adresi’ne linkten ulaşabilirsiniz.

 

EWC(Girişimcilik Dünya Kupası) Türkiye nedir?

Girişimcilik Dünya Kupası (Entrepreneurship World Cup-EWC) Misk Global Forum, Global Girişimcilik Network’ü (GEN) ve Global Eğitim ve Liderlik Vakfı stratejik ortaklığında düzenlenmektedir. EWC Türkiye Ulusal Yarışması bu yıl Türkiye’deki girişimcileri destekleyen etkili programlar yapmak ve politikalar belirlemek vizyonu ile GEN Türkiye Ulusal Organizatörlüğünde gerçekleştiriliyor. 2020 yılında 35.000 yarışmacının girişimine ev sahipliği yapan EWC, 2021 yılında daha fazla girişimi bünyesinde ağırlamayı hedefliyor.

GEN (Global Entrepreneurship Network) Nedir?

Girişimcilik Dünya Kupası Misk Global Forum, Global Girişimcilik Network’ü (GEN) ve Global Eğitim ve Liderlik Vakfı stratejik ortaklığında girişimleri ödüllendirmek ve teşvik etmek amacıyla bu sene 3. kez düzenleniyor. Türkiye’deki girişimleri Global Girişimcilik Network’ünün 178 ülkesindeki iyi örneklerle buluşturarak; Türkiye ekosistemiyle global girişimcilik ekosistemi arasında köprü görevi görmeyi hedefleyen GEN Türkiye, yarışmanın Türkiye’deki yerel organizasyonundan sorumlu. GEN Türkiye Yönetim Kurulu, Türkiye ekonomisini ve toplumunu geliştirmek için girişimcilik ve yeniliğin gücüne inanan, alanında tanınmış liderlerden oluşur.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Benzer Yazılar