Kızlar İçin Gelecek (Future4Girls) Projesi Eğitmen Eğitimi

[vc_row][vc_column][vc_column_text animation_delay=”0″]DELL Technologies ve Habitat Derneği, 8-14 yaşları arasındaki 500 kız çocuğuna STEM eğitimi vererek STEM becerilerini geliştirmeyi ve bu alanda farkındalık kazanmalarını aynı zamanda cinsiyet algısının ve ön yargıların kırılmasını hedefliyor. Kızlar İçin Gelecek Projesi 18-21 Şubat 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek eğitmen eğitimine 81 ilden gelen başvurular değerlendirilecektir. Kontenjan 30 kişi ile sınırlıdır.
Sen de kız çocuklarının STEM becerilerini geliştirmelerine ve farkındalık kazanmalarına destek olmak istiyorsan çevrim içi gerçekleşecek eğitmen eğitimine başvurabilirsin. Son başvuru tarihi 7 Şubat 2021!

Kimler eğitmen olabilir?
Gönüllü proje eğitmeni olma motivasyonuna sahip, çocuklara STEM eğitimi vermeye hedefli herkesin eğitmen eğitimine başvurmasını bekliyoruz.

Eğitmenlerin sorumlulukları nelerdir?
Gönüllü eğitmenlerden proje ekibiyle iş birliği içerisinde çalışarak aldıkları eğitmen eğitimi doğrultusunda 5 saatlik online eğitimler vermeleri ve bir yıllık dönemde 8-14 yaş aralığındaki çocuklara ulaşmaları ve eğitimlerini raporlamaları beklenmektedir.

Gönüllü eğitmenlerin ayrıca yaşadığı ilde projenin eğitim dışı faaliyetlerinin yürütülmesi ve projenin savunuculuğunu yapması beklenmektedir.

Eğitmen Eğitimi Detayları Nelerdir?
*Eğitmen eğitimi 18-19-20-21 Şubat 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.
*Eğitimler 4 gün boyunca çevrim içi platform üzerinden gerçekleştirilecektir.
*Proje detaylarına habitatdernegi.org adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.
*Her türlü sorunuz için dijitaldonusum@habitatdernegi.org adresinden bilgi alabilirsiniz.[/vc_column_text][vc_btn title=”Başvurmak için tıklayın.” color=”sky” align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fform.jotform.com%2F210183685332958|||”][/vc_column][/vc_row]

Benzer Yazılar