Geleceğin Önemli Meslekleri ile Tanışın! IoT’ye Giriş

[vc_row][vc_column][vc_column_text]IoT (Nesnelerin İnterneti) becerilerini öğrenmeye meraklıysanız Cisco Networking Academy tarafından hazırlanan bu online ücretsiz içerik ile daha fazlasına ulaşabilirsin.

2020 yılına kadar internet üzerinden kesintisiz bir şekilde veri bağlayan ve paylaşan 26 milyar insanı, sistemi ve fiziksel nesneyi hayal edin! Büyük bir sektör, bu alanda kariyerinizi planlıyorsan, nesnelerin internetinin dünyayı nasıl değiştirdiğini merak ediyorsan buradan başlayabilirsin.

Habitat 2005 yılından beri Cisco Networking Academy’si olarak binlerce kişiye “Ağ Temelleri”, “Ağ Uzmanlığı” gibi çeşitli eğitimlerle buluşturmaya devam etmektedir.

Eğitim dili İngilizce‘dir.[/vc_column_text][vc_btn title=”Eğitime Kayıt Yaptırmak için Tıklayınız.” style=”outline” color=”primary” align=”center” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fa fa-mouse-pointer” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.netacad.com%2Fportal%2Fweb%2Fself-enroll%2Fc%2Fcourse-825346||target:%20_blank|”][vc_video link=”https://youtu.be/wPpuIOsNSSg”][/vc_column][/vc_row]

Benzer Yazılar