Geleceğini Tasarla Gönüllü Eğitmenlerini Arıyor

[vc_row][vc_column][vc_column_text animation_delay=”0″]Microsoft ve Habitat Derneği ortaklığında “Türkiye’de E-Yönetişimin Gelişimi için Gençlerin Etkin Kılınması” vizyonu ile 2004 yılında başlayan “Bilenler Bilmeyenlere Bilgisayar Öğretiyor” Projesi, 2014 yılında “Geleceğini Tasarla” adıyla gelişerek devam etmektedir.

21. yüzyıl yetkinliklerinin büyük önem kazandığı bu dönemde, Geleceğini Tasarla projesi, beceri ve istihdam olarak 2 ana odakta devam etmektedir. Bu programın ana hedefi, iş arayan gençlerin dijital becerilerini geliştirmenin yanı sıra istihdam edilebilirliklerini de artırmak adına sosyal becerilerini de geliştirmektir. Projenin yeni döneminde,  ilk defa uygulanacak olan karma eğitim modeli ile “geleceginitasarla.com” bünyesindeki video içeriklerin yanı sıra,  program kapsamında gönüllü eğitmenlerimiz aracılığıyla yürüteceğimiz online eğitimler ve ofis saati etkinlikleriyle katılımcılarımıza kapsamlı bir eğitim ve mentorluk desteği vereceğiz. “geleceginitasarla.com” kullanıcılarının online eğitimler ve ofis saatlerinden faydalanabilmeleri için platform içerisindeki tüm eğitimleri başarı ile tamamları gerekiyor, daha sonra kendilerine mail yoluyla gönderilecek olan başvuru formunu dolduran ve gerekli şartları yerine getiren tüm kullanıcılarımız programa dahil olabileceklerdir.

“geleceginitasarla.com”

Microsoft ve Habitat Derneği ortaklığında yürütülen Geleceğini Tasarla projesi kapsamında hayata geçirilen “geleceginitasarla.com” kullanıcılarına dijital yetkinliklerini geliştirme, sosyal becerilerini zenginleştirme ve etkin iş arama konularında eğitim fırsatı sunan bir online eğitim platformudur. Etkili sunum hazırlama tekniklerinden CV hazırlamaya kadar geniş yelpazedeki içerikler ile gerek kendiniz için doğru işi bulmaya bir adım daha yaklaşabilir gerekse de profesyonel yaşamınızda sizlere yardımcı olacak dijital becerilerinizi geliştirebilirsiniz.

Projenin Gönüllü Eğitmeni olarak seçilecek kişiler;

• Karma Eğitim Programı kapsamında gerçekleşecek olan online eğitimlerin katılımcılara aktarılmasından,
  • Günü ve saatleri eğitmenlerin müsaitliğine göre belirlenecek olan Ofis Saatleri içerisinde program katılımcılarına mentorluk desteği verilmesinden,
  • Projenin çevrimiçi ve çevrimdışı kanallarda elciğini üstlenmekten

sorumlu olacaktır.

Kimler başvuruda bulunabilir?

• Sivil toplum alanında gönüllü olmak isteyen ve bu alanda çalışma motivasyonuna sahip olan,
  • Dijital yetkinlikleri gelişmiş ve özellikle Microsoft Office programları konusunda bilgi birikimi yüksek,

18 yaş üstü bireyler başvuruda bulunabilir.

Eğitmen eğitiminin detayları nelerdir?

• Eğitmen eğitimi, 31 Ekim – 05 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecektir.
  • Eğitim online olarak Microsoft Teams uygulaması üzerinden gerçekleşecektir.
  • Katılımcıların eğitimin tümüne katılımları mecburidir.

Son Başvuru Tarihi: 25 Ekim 2020, 18:00

Proje hakkında detaylı bilgiye ulaşmak ve eğitmen eğitimi sürecine dair her türlü sorunuzun cevabı için ruzgar@habitatdernegi.org adresine mail atabilir ya da (538) 361 3417 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.[/vc_column_text][vc_btn title=”Başvurmak için tıklayın.” color=”orange” align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fform.jotform.com%2F202521836874055|||”][/vc_column][/vc_row]

Benzer Yazılar