Gençlerin Habitat’ında Kültür ve Sanata Yer Ver!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Biletin Benden Projesiyle Bir Kişinin Hayalini Gerçekleştir!

 “Çık Dışarıya” sloganıyla herkesi hayatı keşfetmeye çağıran Mobilet, herkesi kültür sanatla buluşturmak için STK’lar ile iş birliği yaparak Biletin Benden projesini hayata geçiriyor.

6 Temmuz 2018 tarihinden itibaren siz de Mobilet üzerinden Habitat gönüllülerine bilet armağan edebilirsiniz!

Proje Hakkında

Biletin Benden Projesi (“Biletin Benden”), Mobilet ve çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) iş birliği ile kültürel etkinliklere katılma imkânı bulamayan kişilerin sosyal kültürel hayata katılımını arttırma amacıyla başlatılmıştır.

Biletin Benden Projesi kapsamına giren etkinliklerde, üyeler Mobilet’in anlaşmalı olduğu STK’lardan birini seçerek, istedikleri kuruluşa bilet transfer edebileceklerdir. Üyeler tarafından transfer edilmek istenen bilet/ler seçilerek, ilgili STK adına açılan hesaba doğrudan aktarılabilecektir. Mobilet, bilet hediye etmek isteyen tüm kullanıcılar için aracı platform olarak yer aldığı projeye Habitat Derneği ve Toplum Gönüllüleri Vakfı iş birlikleriyle başlamış olup, ilerleyen zamanda STK portföyünü genişletmeyi amaçlamaktadır.

Biletin Benden Nasıl Kullanılır?

  • Email adresi ya da Facebook hesabınızla Mobilet’e üye olun.
  • Biletin Benden kapsamında olan etkinliklerden birini seçin ve aktarmak üzere bilet satın alın.
  • Satın alma işleminden sonra Mobilet Cüzdan’ınızda bulunan biletinizi “Biletin Benden” linkini tıklayarak dilediğiniz STK’yı seçerek transfer edin.
  • Etkinlik tarihinden 24 saat önceye kadar dilediğiniz sayıda bilet transfer edebilirsiniz.
[/vc_column_text][vc_btn title=”Bilgi Almak ve Bilet Armağan Etmek İçin Tıklayın” color=”primary” link=”url:http%3A%2F%2Fbiletinbenden.mobilet.com||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row]

Benzer Yazılar