Girişim Öncüleri Projesi Girişime Artı Değer Fikir Maratonu

Alarko Holding ve Habitat Derneği ortaklığında yürütülen Girişim Öncüleri Projesi kapsamında ‘Girişime Artı Değer Fikir Maratonu gerçekleştiriyoruz. Girişimcilik alanında çalışmalar yürüten kadın girişimciler ve kadın girişimci adaylarının başvurabileceği fikir maratonunda network, mentorlük, eğitim ve teknoloji hediye çeki kazanma şansı yakalayabilirsin!

Kimler başvurabilir?
Girişime Artı Değer Fikir Maratonu’na girişimcilik alanında çalışmalar yürüten kadın kooperatifleri, kadın girişimciler ve kadın girişimci adayları başvurabilir.

Başvuru şartları nelerdir?

• Proje başvurusu gerçekleştiren kişilerin 18 yaşının üzerinde olması gerekmektedir.
  • Fikir maratonu başvuruları takım halinde veya bireysel başvuru şeklinde gerçekleştirilebilir.
  • Başvuru sahipleri tüzel kuruluş ve girişimci adayı olabilir.
  •  Takımlar en az 2 kişi olarak katılım gösterebilir.
  • Takımlardan en az 1 kişinin eğitimlere tam katılım sağlaması gerekmektedir.
  • Ödül, kazanan takımlara / bireysel girişimcilere teknoloji hediye çeki olarak verilecektir.

Girişime Artı Değer Fikir Maratonu Süreci Hakkında

• Eğitimler ve Mentörlük süreçleri online olarak zoom platformu üzerinden gerçekleştirilecektir.
  • Fikir Maratonu eğitimleri 11-12-13 Ağustos 2023 tarihleri arasında online olarak gerçekleştirilecektir. Fikir maratonu kapsamında katılımcılar proje fikirlerini geliştirmek ve uygulanabilir hale getirmek adına online olarak 6 farklı eğitime katılacaktır.
  • Eğitimlere katılım sağlayan takımlar online olarak yapılacak etkinlikte jüri üyelerine final sunumlarını gerçekleştirilecektir.
  • Final sunumu sonrasında en yüksek puan alan 10 takım, Habitat Derneği tarafından düzenlenen Girişimcilik Kampı’na katılmaya hak kazanacaktır.
  • Girişimcilik Kampı’na katılmaya hak kazanan 10 takıma, mentorlük programı uygulanacaktır. Bu program sayesinde takımların projelerini geliştirmeleri sağlanacak ve 2. aşama ön jürisine projelerini sunma hakkı elde edeceklerdir.
  • Bu etabı başarıyla tamamlayan takımlar büyük final Demo Day’ine katılma hakkı elde edeceklerdir.Demoday sonunda  3 takıma toplamda 100.000 TL değerinde Teknoloji Hediye Çeki verilecektir.

Girişime Artı Değer Demo Day Sonunda Verilecek Ödüller:

1.    Takım 50.000 TL Değerinde Teknoloji Hediye Çeki
2.    Takım 30.000 TL Değerinde Teknoloji Hediye Çeki
3.    Takım 20.000 TL Değerinde Tekonoloji Hediye Çeki

Son Başvuru Tarihi: 31 Temmuz 2023

Sorularınız için girisimonculeri@habitatdernegi.org adresine mail atabilirsiniz

Proje hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için tıklayın.