Global Girişimcilik Haftası Kapsamında Girişimcilik Ekosistemine Dahil Olmak İsteyen Gençler Aranıyor!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Türkiye’de 2008 yılından beri her Kasım Ayında 170 ülkeyle aynı anda kutlanan Global Girişimcilik Haftası (GGH), STK ve üniversitelerden oluşan 20 kurumun desteğiyle, Endeavor ve Habitat Derneği genel koordinasyonunda düzenleniyor. Ana amacı gençlerin girişimciliği bir kariyer seçeneği olarak değerlendirmelerini teşvik etmek olsa da GGH; STK’ler, üniversiteler, girişimciler, yatırımcılar, özel sektör, medya ve devlet kurumlarının dahil olduğu, ekosistemde faaliyet gösteren 300’den fazla paydaş kurumu bir araya getiren bir platform haline geldi. Hafta boyunca tüm GGH paydaşları Türkiye genelinde yüzlerce girişimcilik etkinliği düzenliyor ve bu alandaki farkındalığı artırıyor. GGH, Washington DC’de, Kauffman Vakfı desteğiyle, tüm dünyada girişimcilik ekosistemini geliştirmeye odaklanmış Global Entrepreneurship Network (GEN) şemsiyesi altında yürütülüyor.

Bu yıl GGH, girişimcilik ekosistemine dahil olan ya da olmak isteyen, bu konuda çalışmalar yürütme motivasyonuna sahip gençleri arıyor! 18 Ekim 2018 tarihinde İstanbul INOGAR’da düzenlenecek olan Girişimcilik Buluşmasına katılmak isteyen arkadaşlar aşağıdaki linkten başvurularını yapabilirler.

Etkinlik Programı:

18.00-18.30 GGH Tanıtımı

18.30-19.15 Türkiye’deki Güncel Girişimcilik Ekosistemi

19.15-19.30 Açık Mikrofon- Soru Cevap

Katılım Formuna Ulaşmak için Tıklayınız.

*Etkinlik ücretsizdir.

*Paydaş Toplantımız kapsamında ulaşım ve konaklama masrafları karşılanmamaktadır.

*Etkinlik katılımı kontenjan ile sınırlıdır. (50-75)[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]