Göbeklitepe Örenyeri Online Gezisi – زيارة آثار هضبة غوبيكلي أونلاين

[vc_row][vc_column][vc_tta_tabs][vc_tta_section title=”Türkçe” tab_id=”1574321024188-47af5710-3713″][vc_column_text animation_delay=”0″]Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve Birleşmiş Milletler Kadın Birimi tarafından Habitat Derneği ortaklığında uygulanan “Suriyeli Kadınların, Kız Çocuklarının ve Ev Sahibi Toplumun Dayanıklılığının Artırılması ” Projesi, Suriyeli ve ev sahibi kadınların ve kız çocuklarının sosyal uyumunu ve yaşam becerilerini, iki ana program uygulayarak arttırmayı hedefliyor: Sosyal Uyum Programı ve Beceri Geliştirme Programı.

Proje illerinde (Gaziantep, Şanlıurfa, Kilis ve İstanbul) kentsel gezi turları, müze ziyaretleri, iş fuarı ziyaretleri ve gastronomi fuarı ziyaretleri gibi sosyal adaptasyon ve kültürel bilgilendirme aktivitelerinin düzenlenecek. Bu sadece her iki toplumun sosyal entegrasyonunu kolaylaştırmakla kalmayacak, aynı zamanda toplumsal katılım yoluyla kadınların ve kız çocuklarının özgüvenini geliştirecek ve iki toplumun kadınları arasındaki dayanışmayı artıracak.

Habitat Derneği sosyal ekonomik uyum Programı “Suriyeli Kadınların, Kız Çocuklarının ve Ev Sahibi Toplumun Dayanıklılığının Artırılması ” Projesi kapsamında 16 Haziran 2020 tarihinde “Göbeklitepe Örenyeri Gezisi” düzenliyoruz.

16 Haziran 2020 Salı günü saat 14:00 – 16:00’ da siz de etkinliğe katılmak istiyorsanız 15 Haziran 2020 tarihine kadar yapmış olduğunuz başvuru sonrasında e-mail hesabınıza atacağımız linke tıklayarak online ziyarete dahil olabilirsiniz.

***Bu etkinlikte Gaziantep, Kilis, Şanlıurfa, İstanbul şehirlerinde yaşayan kadınların başvurularına öncelik verilecektir. ***

« Etkinlik tamamen ücretsiz olacaktır.

« Başvurular her şehre açıktır.

Son Başvuru Tarihi:

15 Haziran 2020 Saat 17:00’e kadar[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”العربية” tab_id=”1574321024204-ff96049f-be3d”][vc_column_text animation_delay=”0″]

مشروع التماسك الاجتماعي والمرونة للنساء والفتيات من السوريين والمجتمع المضيف

بتمويل من الاتحاد الأوروبي وتنفيذه جمعية الهبيتات ووحدة المرأة بالأمم المتحدة، يهدف إلى تحسين التماسك الاجتماعي والمهارات الحياتية للنساء والفتيات من المجتمع السوري والمجتمع المضيف مع برنامج التكيف الاجتماعي وبرنامج تنمية المهارات.سيتم تنظيم أنشطة التكيف الاجتماعي والمعلومات الثقافية مثل جولات مشاهدة المعالم الحضرية، وزيارات المتاحف، وزيارات المعارض التجارية، وزيارات المعرض لفن الطهو في مقاطعات المشروع (غازي عنتاب، شانلي أورفا، كيليس واسطنبول). لن يؤدي ذلك إلى تسهيل الاندماج الاجتماعي لكلا المجتمعين فحسب، بل سيعزز أيضًا الثقة بالنفس لدى النساء والفتيات من خلال المشاركة الاجتماعية وزيادة التضامن بين نساء المجتمعين.

نحن برنامج التوافق الاجتماعي الاقتصادي التابع لجمعية الهبيتات ننظم جولة ثقافية في 61 حزيران 2020 في نطاق مشروع التماسك الاجتماعي والمرونة للنساء والفتيات من السوريين والمجتمع المضيف

إذا كنت ترغب في حضور الجولة الذي سيكون يوم الثلاثاء 16 حزيران 2020 ، من الساعة الثانية ظهراً حتى الساعة الرابعة عصرا، يمكنك الانضمام إلى الجولة عبر الإنترنت بالضغط على الرابط الذي سنرسله إلى حساب بريدك الإلكتروني حتى51 حزيران 2020 بعد تقديم طلبك للتسجيل في التدريب

*** في هذا التدريب ، ستعطى الأولوية النساء المتقدمات من مدن غازي عنتاب وكيلس وشانلي أورفا واسطنبول

· التدريب مجاني تمامًا