Grafik Tasarım Uzmanı Arıyoruz!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Habitat Derneği’nin İletişim Departmanı’nda görev alarak, Habitat’ın çalışmalarını en iyi şekilde yansıtabilecek, genç, dinamik, kişisel gelişim ve iletişime açık, operasyonel gücü yüksek, yaratıcı, inovatif düşünen ama en önemlisi öğrenmeyi seven İstanbul’da ikamet eden veya ikamet edebilecek grafik tasarım uzmanı ekip arkadaşı arıyoruz.

Eğer sen de bu ekibin bir parçası olmak istiyorsan özgeçmişini ve portfolyonu 02/12/2019 saat 17:00’a kadar ik@habitatdernegi.org adresine “Grafik Tasarım Uzmanı 01” başlığı ile gönderebilirsin.

Aranan Özellikler

• Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun veya kendini bu alanda geliştirmiş,
  • Tercihen sivil toplum alanında görev almış,
  • Grafik Tasarım konusunda en az 1 yıl deneyimli,
  • Tasarım programlarını çok iyi kullanabilen (Illustrator, Photoshop, Indesign, vb.)
  • Microsoft programlarını etkin bir şekilde kullanabilen (Powerpoint, Word, Excel, vb.)
  • Tasarım yönü güçlü, yaratıcı, pozitif ve yeni fikirler üretebilecek,
  • Takım çalışmasına uyum sağlayabilecek, iletişim yönü güçlü, farklılaşma yaratacak kalitede tasarım yeteneği olan,
  • Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilen ve pratik çözümler üretebilen,

İş Tanımı

• Tüm tasarım süreçlerinde aktif rol alarak, doğru yönlendirmeleri yapabilecek.
  • Habitat Derneği’nin kurumsal kimliğini geliştirecek tasarımlar yapmak.
  • Habitat Derneği ve yürüttüğü projelerin duyurularını, poster, sahne tasarımı, broşür, dergi ve kurumsal tasarımlarını yapmak.