Habitat Cisco Networking Academy: Siber Güvenlik Temelleri

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Geleceğin Önemli Meslekleri ile Tanışın! Siber Güvenlik Temelleri 

Siber tehditleri ve daha geniş siber güvenlik konuları sizin için önemli ise bu eğitim ile “Siber Güvenlik” alanına giriş yapabilirsiniz. Cisco Networking Academy tarafından hazırlanan bu online ücretsiz içerik ile sunucular ve uygulamalar için güvenlik kontrollerini anlayabilir ve değerli güvenlik ilkelerini ve uyumlu politikaların nasıl geliştirileceğini öğrenebilirsiniz.

Bu eğitimle, veri gizliliği ve bulunabilirliği için uygun prosedürleri uygulayabilir ve Cisco Packet Tracer’ı kullanarak da eleştirel düşünme ve problem çözme becerilerinizi geliştirebilirsiniz.

Habitat Derneği, 2005 yılından beri Cisco Networking Academy’si olarak binlerce kişiye “Ağ Temelleri”, “Ağ Uzmanlığı” gibi çeşitli eğitimlerle buluşturmaya devam etmektedir.

Eğitim dili İngilizce‘dir.[/vc_column_text][vc_btn title=”Eğitime kayıt olmak için tıklayın.” style=”outline” color=”primary” align=”center” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fa fa-mouse-pointer” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.netacad.com%2Fportal%2Fweb%2Fself-enroll%2Fc%2Fcourse-928664||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row]

Benzer Yazılar