Habitat Derneği Ankara’da Paydaşları ile Görüştü

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Habitat Derneği olarak 25-27 Haziran 2019 tarihleri arasında Ankara’da kurumlar ve ortaklarımıza yönelik çeşitli ziyaretlerde bulunduk. Paydaşlarımız ile programlarımızı değerlendirerek, gelecek dönem stratejilerimizi belirledik.

Ankara’da gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerin ilk gününde, Birleşmiş Milletler Ortak Yönlendirme Toplantısı’na katıldık. Ziyaretin ikinci gününde Birleşmiş Milletler Mülteci Örgütü (UNCHR) ile görüşerek, birlikte yürüttüğümüz İMECE Projesi’nin önümüzdeki dönem stratejisini belirledik.

Paydaşlarımız ile programlarımızı değerlendirdiğimiz ziyaretlerin son gününde, İltica ve Göç Araştırma Merkezi (İGAM) ile T.C. İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü’nün iş birliği ve GIZ desteğiyle düzenlenen “Yabancıların İstihdam Yoluyla Sosyal Uyumu Konferansı”na katıldık. Konferans kapsamında düzenlenen Türkiye’deki Yabancılara Yönelik Alternatif İş İmkanları Paneli’nde Habitat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Hazır, Habitat Derneği Mülteci Çalışmaları Programı kapsamında istihdam, girişimcilik ve sosyal uyuma yönelik yapılan çalışmaları anlatan bir sunum gerçekleştirdi.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Benzer Yazılar