Habitat Derneği Dijital Dönüşüm Programı “Proje Asistanı” Arıyor!

Habitat Derneği olarak Dijital Dönüşüm Programı kapsamında çalışmak üzere genç, dinamik, kişisel gelişim ve iletişime açık, temsil yeteneği olan, seyahat engeli bulunmayan, yaratıcı, inovatif düşünen ve öğrenmeye açık “Proje Asistanı” ekip arkadaşı arıyor. İstanbul’da ikamet eden veya edebilecek olan adaylar başvurabilirler.

Sorumluluklar

• Dijital Dönüşüm Programı kapsamında hedef kitleye yönelik eğitimlerin ihtiyaç analizini yapmak, bu doğrultuda eğitim içerikleri ve sunumlar hazırlamak, mevcut içerikleri geliştirmek ve takvimler oluşturmak.
  • Proje kapsamında çevrim içi/yüz yüze eğitimleri organize etmek ve bu eğitimleri vermek.
  • Gönüllü eğitmenlerle iletişim halinde olmak ve onları doğru şekilde yönlendirmek.
  • Proje kapsamındaki yenilikleri takip etmek ve tüm süreçlerin geliştirilmesinde ve uygulanmasında yer almak.
  • Proje ortakları ve program direktörüne projedeki çalışmalar hakkında raporlama yapmak.
  • Proje ekibiyle birlikte projenin etkinliklerini planlamak ve yürütmek.
  • Proje ekibiyle birlikte projenin günlük operasyonlarını yürütmek.
  • Proje etkinliklerinin dijital ve basılı belgelerini ilgili bölümlere yüklemek.

Aranan Özellikler

• İstanbul’da ikamet eden veya ikamet edebilecek olan,
  • Yazılı ve sözlü, iyi derecede İngilizce bilen,
  • En az lisans derecesinden mezun,
  • Kariyerini sivil toplum sektöründe planlayan,
  • Takım çalışmasına yatkın, problem çözme ve analitik düşünme yeteneği olan,
  • Sivil toplum kuruluşlarında en az 2 yıl profesyonel deneyimi olan,
  • Dijital dönüşüm alanında bilgi ve deneyime sahip,
  • Yüksek sorumluluk sahibi, zaman yönetimi, proje takip etme ve söz verilen teslim tarihleri konusunda hassas,
  • Güçlü iletişim yetkinliği olan, organizasyon becerisine güvenen, çözüm ve sonuç odaklı ve takım çalışmasına yatkın,
  • Derneğin saha çalışanlarının koordine edilmesini ve takibini yapabilecek,
  • Koordinasyon ve operasyon becerisi yüksek,
  • Esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilen, adayların başvuru yapmalarını bekliyoruz.

NOT:

• Başvurunuzu gerçekleştirirken lütfen şartlara uyum sağlayıp sağlamadığınızı ve yetkinliklerinizi gözden geçiriniz. İlgili şartlara uyum sağlamayan adaylara olumlu veya olumsuz dönüş sağlanmayacaktır.
  • Başvurunuz için CV’niz ile birlikte motivasyon mektubunuzu da sunmayı unutmayın.

Habitat Derneği Hakkında

Habitat Derneği, dijitalleşen dünyayla uyumlu, sürdürülebilir kalkınmayı hedefleyen güçlü ortaklıklar temelinde, toplumsal kapasite geliştirici ve sosyal etki odaklı projeler üreten bir sivil toplum kuruluşudur. Türkiye’nin 81 ilinde faaliyet gösteren Habitat, binlerce gönüllüsüyle birlikte din, dil, ırk, siyasi görüş, cinsel yönelim ve cinsiyet kimliği ayrımı gözetmeksizin, toplumun tüm kesimlerine yönelik çalışmalar yürütmektedir. Dezavantajlı grupların kendilerini gerçekleştirebilmeleri için çağın gerektirdiği dijital becerilerle donanmalarını sağlama, ekonomik ve sosyal kaynaklara eşit erişim sağlama, karar alma süreçlerine katılımı destekleme, toplumsal ve çevresel duyarlılığı artırma gibi konularda çalışmalar yürüterek Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’nı desteklemektedir.