Habitat Derneği Finansal Bilinç Programı Operasyon Koordinatörü Arıyor!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Habitat Derneği (Habitat) sürdürülebilir kalkınma alanında çalışan bir sivil toplum kuruluşudur. Gençlerin sürdürülebilir kalkınmada etkin rol oynamasını hedefleyen Habitat, 1995 yılında Kopenhag Sosyal Kalkınma Zirvesi’nde veBirleşmiş Milletler Habitat II Zirvesi için bir araya gelen aktivistler tarafından 1997’de kuruldu. Kuruluş vizyonu dünya gençliği ile Türkiye gençliği arasında iletişim köprüsü kurmak olan  Habitat, bu vizyon doğrultusunda gençlerin kapasitelerini geliştirmek ve uluslararası ortaklıklar kurmak adına bir çok proje ve program geliştirdi.Örgütlü ve gönüllülük bilinci ile hareket eden toplumların etkinliğine inanan Habitat, Kent Konseyi, Gençlik, Kadın, Engelli ve Çocuk Meclisleri ile Ulusal GençlikParlamentosu’nun kurulmasına öncülük etti. Bununla birlikte TOBB Genç ve KadınGirişimciler Kurulları gibi birçok mekanizmanın oluşmasına destek verdi.Habitat bütün çalışmalarında hükümetler, yerel yönetimler, özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarıyla çok paydaşlı ortaklıklar kurar. Habitat, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı’nın (UNDP) stratejik ortağıdır. Kurumumuz bünyesinde Finansal Bilinç Programı Operasyon Koordinatörü olarak görev yapacak takım arkadaşları arıyoruz.

• İstanbul’da ikamet eden,
  • Program kapsamında gerçekleştirilecek faaliyetleri planlayacak,
  • Gerçekleştirilecek eğitmen eğitimlerinin planlayacak, organizasyon süresince gerekli teknik desteği sağlayabilecek ve etkinliğin mali süreçlerini yürütebilecek,
  • Eğiten eğitimlerinin raporlarını oluşturulmasını sağlayarak, raporların online ve basılı hallerini ilgili bölümlere yükleyecek,
  • Web sayfası güncellemeleri yapılması için gerekli içeriği hazırlayabilecek ve ilgili kişilerle paylaşacak,
  • Afiş, broşür, roll-up, kırlangıç, katılım belgesi tasarımlarının yapılma sürecini takip ederek, gerekli kontrollerden sonra basılmalarını sağlayacak,
  • Eğitmenlerin gerçekleştirdikleri yerel eğitimleri online raporlamalarının yapılmasını sağlayacak, online raporların haftalık olarak eğitim koordinatörüne iletecek, fotoğrafların kullanılmak üzere drive klasörüne ekleyebilecek,
  • Yerelden ofise gelen raporlar, eğer online raporda raporlanmamışsa online ortama aktarabilecek ve öntestlerin ilgili süreçlerini takip edebilecek,
  • Yerel eğitimlerin çıktılarını aylık olarak infografik şeklinde tasarlayarak, eğitmenlere ve paydaşlara iletebilecek,
  • Düzenli olarak facebook grubunda finansal okuryazarlık ile ilgili içerikleri paylaşılması, grubunun yönetimi, yeni eğitmenlerin yönlendirilmesi ve onayı, eğitimlerden düzenli içerik paylaşılması, Proje ile ilgili aylık haber bülteni oluşturup, mail grubuna atılması süreçlerini yönetebilecek takım arkadaşı arıyoruz.

Başvuru Formuna Ulaşmak için Tıklayınız. (Başvuru süreci tamamlanmıştır.)[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]