Habitat Derneği Girişimcilik Programı Mülteci Girişimciliği Projeleri Gönüllü Eğitmenlerini Arıyor!

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]
Sen de mülteci girişimcilerin kapasitelerinin geliştirilmesine katkı sağlamak için gönüllü eğitmen olmak istiyorsan hemen eğitmen eğitimine başvuru yap.
Habitat Derneği Girişimcilik Programı Mülteci Girişimciliği Projeleri kapsamında Sosyal ve Finansal Beceri Geliştirme ve Temel Girişimcilik müfredatlarına yönelik 31 Ekim – 2 Kasım 2018 tarihlerinde INOGAR’da düzenlenecek eğitmen eğitimi kapsamında 15 kişilik kontenjan bulunmaktadır.Eğitim İstanbul’dan başvurulara açıktır. Değerlendirmelerde Habitat Derneği’nin daha önce düzenlediği etkinliklere katılım, cinsiyet dengesi, dil bilgisi düzeyi (Katılımcıların Arapça bilmesi gerekmektedir.) finansal bilinç ve girişimcilik konularına ilgi göz önünde bulundurulacaktır.
Son başvuru tarihi: 28 Ekim 2018
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]
.برنامج ريادة الأعمال في منظمة هابيتات يبحث عن متطوعين لأجل مشاريع ريادة الأعمال  الموجهة لدعم اللاجئين
[/vc_column_text][vc_column_text]

إذا كانت لديكم الرغبة بالتطوع كمدربين والمشاركة في تطوير قدرات رواد الأعمال اللاجئين.. هنالك متسع لـ 15 شخص في نطاق تدريب المدربين الذي سيتم في مبنى إينوغار في 31 تشرين الأول وحتى 2 تشرين الثاني 2018 لمواضيع تطوير المهارات المالية والاجتماعية ومنهاج أساسيات ريادة الأعمال.  التدريب مفتوح للمشاركين من اسطنبول

بالأخذ بعين الاعتبار في تقييم طلبات التطوع المشاركة السابقة في ورشات عمل قامت بها منظمة هابيتات.. وأيضاً الموازنة بين المتقدمين .. ومستوى التحدث باللغة .. المتقدمين يجب أن يتحدثوا اللغة العربية .. لديهم اهتمام بالتوعية المالية ومواضيع ريادة الأعمال

:آخر موعد لتقديم الطلبات

٢٨ تشرين الأول ٢٠١٨
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_tta_accordion active_section=””][vc_tta_section title=”English” tab_id=”1540381504942-acecb8a7-da45″][vc_column_text]
Habitat association entrepreneurship program is looking for volunteers for it’s refugees entrepreneurship projects!
If you want to become a volunteer trainer to contribute to the development of the capacities of refugee entrepreneurs, apply immediately to the trainers’ training.
Within the scope of Habitat Association Entrepreneurship Program Refugee Entrepreneurship Projects, there are a 15 people quota within the scope of trainers’ training that will be held in INOGAR on 31 October – 2 November 2018 for Social and Financial Skills Development and Basic Entrepreneurship curricula.
The training is open for applications from Istanbul.
Taken in consideration in the applications evaluation criterias like participation in events that were held by Habitat association before, gender balance, language speaking level ( participants must know Arabic), interest in financial awareness and entrepreneurship subjects.
Application deadline:
28 October 2018
[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][vc_single_image image=”20112″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]