İstasyon İzmir Sorumlusu

Habitat Derneği “İstasyon İzmir Sorumlusu” Arıyor!

Habitat Derneği olarak aramıza genç, dinamik, kişisel gelişim ve iletişime açık, yeni teknolojileri kullanabilen, öğrenmeye açık, seyahat engeli bulunmayan, tercihen İzmir’de ikamet eden veya ikamet edebilecek “İstasyon İzmir Sorumlusu” ekip arkadaşı arıyoruz.   Aranan Özellikler
  • İzmir’de ikamet eden veya ikamet edebilecek olan,
  • Yazılı ve sözlü, iyi derecede İngilizce bilen,
  • En az lisans derecesinden mezun,
  • Kariyerini sivil toplum sektöründe planlayan,
  • Analitik düşünme, problem çözme yeteneğine ve sorumluluk bilincine sahip,
  • Güçlü iletişim, organizasyon becerisine güvenen, çözüm ve sonuç odaklı ve takım çalışmasına yatkın,
  • Sivil toplum alanında en az 2 yıl deneyimi olan,
  • Dijitalleşme alanında bilgi ve deneyime sahip,
  • Yüksek sorumluluk sahibi, zaman yönetimi, proje takip etme ve söz verilen teslim tarihleri konusunda hassas,
  • Güçlü iletişim yetkinliği olan, organizasyon becerisine güvenen, çözüm ve sonuç odaklı ve takım çalışmasına yatkın,
  • Derneğin il bazındaki çalışanlarının koordine edilmesini ve takibini yapabilecek,
  • Koordinasyon ve operasyon becerisi yüksek,
  • Esnek çalışma saatlerine uyum gösterebilen,
  • Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan,
  Sorumluluklar
  • İldeki eğitim ve etkinlikler için aylık takvimleri hazırlamak.
  • İldeki gönüllü iletişimini sağlamak.
  • İldeki kurumlarla görünürlüğünü sağlayabilecek ve yeni işbirliklerini geliştirebilecek.
  • Etkinlikler kapsamındaki çalışmaları raporlamak.
Başvurunuzu gerçekleştirirken lütfen şartlara uyum sağlayıp, sağlamadığınızı ve yetkinliklerinizi dikkatlice gözden geçiriniz. İlgili şartlara uyum sağlamayan başvurulara olumlu veya olumsuz dönüş sağlanmayacaktır. Habitat Derneği Hakkında 1997 yılında kurulan ve çalışmalarını beş ana başlık altında yürüten Habitat Derneği; güçlü ve gönüllü bireylerin, aydınlık geleceğin mimarları olacak çocukların, girişimci kadınların ve engelli bireylerin yani toplumun her kesiminin, sürdürülebilir toplumsal kalkınmada önemli bir rol oynadığının bilinciyle faaliyetlerini sürdüren bir Sivil Toplum kuruluşudur. Habitat bütün çalışmalarında çok ortaklılığı esas almaktadır.