Habitat Derneği ve CHOMAR Antivirus’ten Siber Güvenlik Fırsatı

[vc_row][vc_column][vc_column_text animation_delay=”0″]Habitat Derneği ve CHOMAR Antivirus iş birliğinde hayata geçirilen kampanya ile uzaktan çalışma ve dijitalleşme süreçlerinin arttığı bu dönemde; 15-30 yaş arası bireylere, 1 yıl boyunca dijital dünyada zararlı yazılımlara karşı koruma sağlayan, tamamen yerli Siber Güvenlik Paketi hediye ediyoruz.

Siz de 1 yıl boyunca ücretsiz bir şekilde siber güvenliğinizi sağlamak isterseniz başvuru formunu doldurabilirsiniz.

Sorularınız için berkay@habitatdernegi.org adresine mail atabilirsiniz.

Habitat Derneği Hakkında

Habitat Derneği dijitalleşen dünya ile uyumlu, sürdürülebilir kalkınmayı hedefleyen güçlü ortaklıklar temelinde, toplumsal kapasite geliştirici ve sosyal etki odaklı projeler üreten bir sivil toplum kuruluşudur.

1995 yılında Kopenhag Sosyal Kalkınma Zirvesi ve 1996 yılında Birleşmiş Milletler Habitat II Zirvesi için bir araya gelen gençler tarafından 1997 yılında kurulan Habitat’ın misyonu, dünya gençliği ile Türkiye gençliği arasında iletişim köprüsü kurmaktı.1997 yılından bu yana Habitat, Türkiye’nin 81 ilinde binlerce gönüllüsüyle din, dil, ırk, siyasi görüş, cinsiyet kimliği ve cinsel yönelim ayrımı gözetmeksizin, toplumun tüm kesimlerine yönelik çalışmalar yürütmektedir.

CHOMAR Antivirus Hakkında

T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı ile T.C. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi himayelerinde çalışmalarını yürüten Türkiye Siber Güvenlik Kümelenmesi üyesi olan CHOMAR Antivirus Projelerini %100 yerli ve yüksek teknolojili olma önceliğiyle geliştiren Ar-Ge faaliyetlerini Türkiye’de sürdürmektedir.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Başvuru için Tıklayın” color=”info” size=”lg” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fform.jotform.com%2F220612905856962||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row]

Benzer Yazılar