Habitat Derneği “Videographer” Arıyor!

Habitat Derneği olarak aramıza genç, dinamik, kişisel gelişim ve iletişime açık, yeni teknolojileri kullanabilen, öğrenmeye açık, seyahat engeli bulunmayan, tercihen İstanbul’da ikamet eden veya ikamet edebilecek “Videographer” ekip arkadaşı arıyoruz.   Aranan Özellikler & Sorumlulukları
  • Sivil toplum alanında ve/veya çekim, kurgu-montaj alanında en az iki yıl deneyimi olan,
  • Adobe Premiere, Adobe After Effects, Adobe Photoshop, programlarına iyi derecede hâkim,
  • Tercihen Adobe Illustrator ve Adobe Indesign hakkında bilgi sahibi,
  • Fotoğraf ve video içerik üretimi konusunda deneyimli,
  • Video ekipmanları ve çekim teknikleri hakkında bilgi sahibi,
  • Etkinliklerde fotoğraf ve video çekimleri konusunda deneyimli,
  • Etkinlik sonrasında sosyal medyada paylaşılmaya hazır hale getirebilecek
  • Canlı yayın reji tecrübesi olan, canlı yayın araçlarını (Streamyard, zoom, webinar vb.) kullanabilen,
  • 2d animasyon hareketlendirmesi yapabilen, video içerik üretimine fikir geliştirerek katkı sağlayabilecek,
  • Gelişime açık, araştırmacı, farklı teknolojileri öğrenme konusunda istekli, analitik düşünme, problem çözme yeteneğine ve sorumluluk bilincine sahip,
  • Kamera ve ekipman kullanımına hâkim,
  • Güçlü iletişim, organizasyon becerisine güvenen, çözüm ve sonuç odaklı ve takım çalışmasına yatkın,
  • Zaman yönetimi ve iş planlama konularında kendine güvenen, yaratıcı ve estetik bir bakış açısına sahip,
  • Portfolyo sunabilecek,
  • Tercihen İngilizce bilen,
  • Global markalar ile çalışmak için motivasyonu olan,
  • Hızlı ve dinamik bir çalışma ortamına uyum sağlayabilecek,
  • Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan,
  • İstanbul, ikamet eden veya ikamet edebilecek olan,
  Başvurunuzu gerçekleştirirken lütfen şartlara uyum sağlayıp, sağlamadığınızı ve yetkinliklerinizi dikkatlice gözden geçiriniz. İlgili şartlara uyum sağlamayan başvurulara olumlu veya olumsuz dönüş sağlanmayacaktır. Habitat Derneği Hakkında 1997 yılında kurulan ve çalışmalarını beş ana başlık altında yürüten Habitat Derneği; güçlü ve gönüllü bireylerin, aydınlık geleceğin mimarları olacak çocukların, girişimci kadınların ve engelli bireylerin yani toplumun her kesiminin, sürdürülebilir toplumsal kalkınmada önemli bir rol oynadığının bilinciyle faaliyetlerini sürdüren bir Sivil Toplum kuruluşudur. Habitat bütün çalışmalarında çok ortaklılığı esas almaktadır.

Benzer Yazılar