Hedefi Olan Kadına İnternetle Hayat Kolay Projesi Kadın Emeği Ürünleri Yılbaşı Kataloğu

[vc_row][vc_column][vc_column_text animation_delay=”0″]Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), Habitat Derneği ve Türk Telekom iş birliği ile yürütülen “Hedefi Olan Kadına İnternetle Hayat Kolay” Projesi kapsamında kadınlara ücretsiz Dijital Pazarlama Eğitimleri vererek kadınların el emeği ürünlerini dijital platformlarda satabilmeleri için bilgi ve becerilerinin artmasına destek oluyoruz.

Sizler de yeni yıl gibi özel günlerde sevdiklerinize hediye alırken el emeği ürünleri tercih ederek, hem girişimci kadınlara, hem ülke ekonomisinin canlanmasına katkıda bulunurken bir yandan da sevdiklerinizi bu butik hediyelerle daha özel hissettirebilirsiniz.

Ayrıca ürün kataloğunu paylaşarak ürünlerin tanıtımına destek olabilirsiniz!

*7 Kasım 2020 tarihinde üretici kadınlarla birlikte “Online Kermes” organize edilmiştir. Bu ürün kataloğu, proje kapsamında kermeste ürünlerini tanıtma fırsatı yakalayan kadınların ürünlerinden derlenmiştir.

[/vc_column_text][vc_btn title=”Kataloğa ulaşmak için tıklayın.” color=”purple” align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fhabitatdernegi.org%2Fwp-content%2Fuploads%2F2020online-kermes-min.pdf|||”][/vc_column][/vc_row]

Benzer Yazılar