İkinci Şans Eğitim Programı – برنامج تدريب الفرصة الثانية

[vc_row][vc_column][vc_tta_tabs][vc_tta_section title=”Türkçe” tab_id=”1574321024188-47af5710-3713″][vc_column_text animation_delay=”0″]Japonya Hükümeti tarafından finanse edilen ve Birleşmiş Milletler Kadın Birimi Tarafından Habitat Derneği ortaklığında uygulanan “Suriyeli ve Türk, Kadın ve Kız Çocuklarının; Sosyal ve Ekonomik Dayanıklılığının Güçlendirilmesi” projesi iki ana program yoluyla ev sahibi toplum ile Suriyeli kadın ve kız çocuklarının; finansal bilinç, girişimcilik, kariyer planlama ve teknoloji alanlarında becerilerinin ve sosyal uyumlarının geliştirilmesini hedeflemektedir.

Dijital iş becerilerinizi geliştirmek ve kendinize yeni bir kariyer planlamak istiyorsanız “İkinci Şans Eğitim Programı’na katılabilirsiniz. 16 Temmuz’da başlayacak ve 12 Hafta sürecek bu programımızda; Dijital Okuryazarlık, Ofis Programları, Finansal Okuryazarlık, Türk İş hukuku ve daha birçok konuda eğitimler gerçekleştireceğiz.

· Eğitim dili Türkçe’dir, Arapça çeviri olacaktır.

· 12 Hafta boyunca katılım zorunludur.

· Proje, İstanbul ve İzmir’de yaşayan kadınların başvurularına açıktır.

Programımıza başvurmak için linke tıklayabilirsiniz.

Başvurular değerlendirildikten sonra geri dönüş yapılacaktır.

 

Son Başvuru tarihi : 13.07.2020[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”العربية” tab_id=”1574321024204-ff96049f-be3d”][vc_column_text animation_delay=”0″]

يهدف مشروع “تعزيز الاستقرار الاجتماعي والاقتصادي للنساء والفتيات من اللاجئات والمجتمع المضيف في تركيا “ الممول من حكومة اليابان ، والذي تنفذه وحدة الأمم المتحدة للمرأة بالشراكة مع جمعية الهبيتات الى تطوير المهارات والتماسك الاجتماعي بين المجتمع المضيف والنساء والفتيات السوريات من خلال برنامجين رئيسيين , في مجالات الوعي المالي وريادة الأعمال والتخطيط الوظيفي والتكنولوجيا .

إذا كنت ترغب في تحسين مهاراتك في مجال الأعمال الرقمية والتخطيط لمهنة جديدة، يمكنك الانضمام إلى “برنامج تدريب الفرصة الثانية”. في برنامجنا الذي سيبدأ في 16 تموز 2020 ويستمر 12 أسبوعًا؛ سنجري دورات تدريبية حول محو الأمية الرقمية، وبرامج اوفيس، ومحو الأمية المالية، وقانون العمل التركي وغير ذلك..

· التدريب باللغة التركية، وستتوفر الترجمة العربية

· المشاركة إلزامية لمدة 12 أسبوعًا

· المشروع مفتوح للمتقدمين من النساء اللاتي يعشن في اسطنبول وازمير

يمكنك النقر على الرابط الموجود في الأسفل للتقدم إلى البرنامج.

سيتم ارسال الرد بعد تقييم الطلبات.

اخر يوم لتقديم الطلبات : 13.07.2020

[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][vc_btn title=”اضغط هنا لتعبئة طلب التسجيل | Click for apply!” style=”outline” color=”warning” size=”xs” align=”center” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fform.jotform.com%2F201882594308057|||”][vc_btn title=”Kayıt olmak için tıklayın.” style=”outline” color=”mulled-wine” align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fform.jotform.com%2F201833575947061|||”][/vc_column][/vc_row]

Benzer Yazılar