İMECE Demo Day 2019

[vc_row][vc_column][vc_tta_tabs][vc_tta_section title=”Türkçe” tab_id=”1574321024188-47af5710-3713″][vc_column_text]Habitat Derneği ve UNHCR ortaklığında 2016 yılı itibariyle hayata geçirilen İmece Projesi kapsamında, Türk ve Suriyeli girişimci adaylarımızın fikirlerini ve bir sonraki adımlarını dinlemek üzere Demo Day Etkinliği’nde bir araya geleceğiz.

16 Aralık 2019 Pazartesi günü saat 13:00’da Facebook İstasyon’da gerçekleştireceğimiz etkinliğimizde sizi de aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.

Demo Day etkinliğine katılım sağlamak için 13 Aralık 2019 saat 17:00’a kadar aşağıdaki bağlantı aracılığı ile kayıt oluşturabilirsiniz. Facebook İstasyon’un konum bilgisini aşağıda bulabilirsiniz.

Konum bilgisi için tıklayınız.

Demo Day etkinliğimizin programı sizinle ilerleyen günlerde paylaşılacaktır.

Sizleri aramızda görmek için çok heyecanlıyız.

Saygılarımızla.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”العربية” tab_id=”1574321024204-ff96049f-be3d”][vc_column_text]

ضمن مشروع ايميجه، الذي يتم تنفيذه بالشراكة مع جمعية هابيتات والمفوضية العليا لشؤون اللاجئين منذ عام 2016 ، سنجتمع مع مرشحين رائدين أتراك وسوريين في حدث يوم العرض التقديمي لتبادل الأفكار والخطوات التالية مع الجمهور. سنكون سعداء برؤيتكم بيننا في يوم العروض التقديمية Demo Day ، الذي سيتم في Facebook Istasyon محطة فيسبوك في يوم الاثنين 16 كانون الأول 2019 في الساعة 13:00.

للمشاركة في حدث يوم العرض ، يرجى التكرم بإكمال التسجيل عبر الرابط التالي قبل 13 كانون الأول. يرجى الاطلاع على معلومات موقع Facebook Istasyon محطة فيسبوك أدناه.

Facebook İstasyon / محطة فيسبوك

ستتم مشاركة جدول الأعمال الخاص في يوم العرض معك في الأيام التالية.

نحن سعيدون جداً للقائكم في هذا اليوم

تحياتنا

لأجل التسجيل للحضور

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”English” tab_id=”1575306670677-0c0ff14f-4b7a”][vc_column_text]Within IMECE Project, which is implemented in partnership with Habitat Association and UNHCR since 2016, we will come together with our Turkish and Syrian entrepreneur candidates in Demo Day event to listen their ideas and next steps.

We will be glad to see you among us at Demo Day event, which will be held on Facebook Istasyon on Monday, December 16, 2019 at 13:00.

To participate in Demo Day event, please kindly complete your registration via the following link button below before 13 December until 17:00 CoB. Please kindly find the location information of Facebook Istasyon below.

Facebook İstasyon: https://g.page/fbistasyon?share

The agenda of Demo Day event will be shared with you in the following days.

We are pleased to see you among us, Register your name now.

Sincerely[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][vc_btn title=”Başvurmak için tıklayın. | اضغط هنا لتعبئة طلب التسجيل | Click for apply!” style=”outline” color=”primary” align=”center” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fa fa-mouse-pointer” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fform.jotform.com%2F93282620842962||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row]