İMECE Projesi Girişimcileri Demo Day’de Yatırımcılarla Buluştu

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Habitat Derneği ve Birleşmiş Milletler Mülteci Yüksek Komiserliği (UNHCR) ortaklığında 2016 yılından bu yana yürütülen İMECE Projesi kapsamında düzenlenen “İMECE Projesi Demo Day 2019”, 16 Aralık 2019 tarihinde Facebook İstasyon’da gerçekleşti. Proje kapsamında aldığı eğitimlerle ürün ve fikirlerini geliştiren girişimciler, yatırımcılar karşısında iş fikirlerini sundu.

İMECE Projesi kapsamında eğitim alan Türk ve Suriyeli girişimci adaylarının fikirlerini sunduğu “İMECE Projesi Demo Day 2019” etkinliği, UNHCR Geçim Kaynakları Sorumlusu Erdinç Kalıntaş ve Habitat Derneği Sosyoekonomik Uyum Programı Direktörü Bilge Erdölek’in açılış konuşmalarıyla başladı. Habitat Derneği’nden Mustafa Özer’in modere ettiği, İK Kolay’dan Efecan Erdur, Migport’tan Berat Kjamili, Lazord’dan Lobna Helli ve Fixo’dan Halil Cuma’nın katıldığı “Girişimciliğin İstihdam Üzerindeki Etkisi” Paneli ile devam etti. Panelde, girişimciler zorlandıkları alanlardan ve bu süreçteki yolcuklarından bahsettiler. Girişimcilerin sunumları ile devam eden etkinlik, geçtiğimiz dönemlerde İMECE Projesi kapsamında aldıkları eğitim ve hibe desteği sonrası, işletmelerini büyüten katılımcılarımızın hikayesini anlatan kısa belgesel gösterimi ile sona erdi.[/vc_column_text][elfsight_social_media_icons id=”7″][/vc_column][/vc_row]

Benzer Yazılar