İMECE Projesi Mülteci Girişimciliği Eğitmen Eğitimi

[vc_row padding=”no-padding” vcmp_padding=”vcmp_padding_null” responsive_mode=”true”][vc_column][vc_single_image image=”20982″ img_size=”full” alignment=”center” css=”.vc_custom_1549272859366{margin-top: 0px !important;border-top-width: 0px !important;padding-top: 0px !important;}”][/vc_column][/vc_row][vc_row padding=”no-padding” vcmp_padding=”vcmp_padding_null” responsive_mode=”true”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]
إذا كنت تريد أن تصبح مدرب متطوع لتساعد بتطوير الإمكانية الريادية لللاجئين، سجل في تدريب المدربين لريادة الاعمال
في نطاق مشروع ايميجه للاجئين المقدم من منظمه هابيتات ، 20 مدرب متطوع سيتم اعطائهم تدريب إعداد مدربين لرياده الاعمال الذي سيقام في الايام 14-17 من شهر شباط
التدريب سيكون متاح لجميع المشاركين من انقرة، اضنا، غازي عنتاب، هاتاي، إسطنبول، ازمير ، كهرمان مرعش، قيصري، قونيا ، مرسين شانلي اورفا
خلال مرحله اختيار المشاركين: المشاركه في التدريبات السابقه لمنظمه هابيتات، المساواه بين الجنسين، مؤهلات اللغة (على جميع المشاركين التحدث باللغة العربية) والاهتمامات بريادة الاعمال ستكون مهمة

أخر موعد للتسجيل شباط 7.2019

للتسجيل في التدريب اضغط هنا

يهدف برنامج ايميجه، الذي تم اعداده من قبل جمعية هابيتات والمفوضية العليا لشؤون اللاجئين ، إلى إنشاء بيئة معيشية سلمية لما يقارب 3.5 مليون لاجئ يقيمون في تركيا, ولتسريع ريادة أعمال اللاجئين بهدف خلق مستقبل مشترك من خلال توفير مساهمات التوظيف. ويهدف ايميجه 2019  بتمويل مشترك من الاتحاد الأوروبي إلى تمكين أصحاب المشاريع من اللاجئين من الناحية الاجتماعية والاقتصادية الذين يعيشون في 11 مدينة مختلفة من خلال تقليل اعتمادهم على المساعدات. يحتوي برنامج ايميجه على ثلاثة أجزاء: برنامج دعم التوظيف ، وبرنامج دعم ريادة الأعمال وبرنامج التماسك الاجتماعي. يمكنك زيارة صفحة ايميجه لمعرفة تفاصيل البرنامج والحصول على مزيد من المعلومات فيما يتعلق بالبرامج الفرعية داخل هذه المناطق.

[/vc_column_text][elfsight_social_media_icons id=”7″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Sen de mülteci girişimcilerin kapasitelerinin geliştirilmesine katkı sağlamak için gönüllü eğitmen olmak istiyorsan hemen eğitmen eğitimine başvuru yap.

Habitat Derneği Mülteci Programı İmece Projesi kapsamında Girişimcilik konusunda 14- 17 Şubat 2019 tarihlerinde düzenlenecek eğitmen eğitimi kapsamında 20 kişilik kontenjan bulunmaktadır. Eğitim Ankara, Adana, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Konya, Mersin, Şanlıurfa’dan başvurulara açıktır. Değerlendirmelerde Habitat Derneği’nin daha önce düzenlediği etkinliklere katılım, cinsiyet dengesi, dil bilgisi düzeyi (Katılımcıların Arapça bilmesi gerekmektedir.) ve girişimcilik konularına ilgisi göz önünde bulundurulacaktır.

Program Hakkında
Habitat Derneği ve UNHCR’ın hazırladığı İMECE Programı, Türkiye’de sayıları 3,5 milyona ulaşan mültecilerle barış ve huzur içinde yaşanabilecek bir ortam oluşturmak, istihdama katkılarını sağlayarak ortak bir gelecek yaratmak hedefiyle mültecilerin girişimciliğini hızlandırmayı amaçlamaktadır. Avrupa Birliği’nin finansal katkılarıyla hazırlanan İMECE 2019 kapsamında Türkiye’nin 11 şehrindeki Türkiyeli ve mülteci kişilerin sosyo-ekonomik durumlarının iyileştirilmesi için çok-yönlü olarak başlattığımız geçim kaynakları programımız kapsamında 3 ana başlık bulunmaktadır: İşe Destek Programı, Girişimcilik Destek Programı, Sosyal Uyum Programı. Bu başlıklardaki alt programlar hakkında detaylı bilgi almak ve bu programlara katılmak için hemen tıklayıp program detay sayfasına gidebilirsiniz.

Son başvuru tarihi: 7 Şubat 2019

Eğitmen eğitiminin detayları nelerdir?

• Katılımcıların yol, konaklama ve 3 öğün yemek masrafları proje tarafından karşılanacaktır.
  • Eğitimin gerçekleşeceği şehir bilgisi sadece başvurusu olumlu sonuçlanan kişiler ile paylaşılacaktır.
  • Katılımcıların eğitimin tamamına katılması gerekmektedir.

Son Başvuru Tarihi: 7 Şubat 2019

Başvuru Formuna Ulaşmak için Tıklayınız.[/vc_column_text][vc_tta_accordion active_section=””][vc_tta_section title=”English” tab_id=”1548944888762-5dc45882-ae37″][vc_column_text]

If you want to be a volunteer trainer to contribute to the capacity development of refugee entrepreneurs, just appy to the training of trainers.

In the scope of Imece Project of Habitat Association’s Refugee Program, 20 volunteer trainers will be trained in the ToT for Entrepreneurship which will be held in February, 14-17.The training will be available for the applicants from Ankara, Adana, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kayseri, Konya, Mersin, Şanlıurfa. In the selection process of the applicants, participation to Habitat’s previous trainings, gender balance, language competencies (the participants must speak Arabic) and interest in the entrepreneurship will be distinctive.

Deadline: February 7, 2019

Click on the button to find the application form.

About The IMECE Programme
The IMECE Programme, prepared by The Habitat Association and the UNHCR, aims to establish a peaceful living environment for the nearly 3,5 million refugees residing in Turkey and to accelerate the entrepreneurship of refugees with the aim of creating a shared future by providing employment contributions. Co-funded by the EU, IMECE 2018 aims to socio-economically empower refugee entrepreneurs living in 9 different cities by reducing their reliance on aid. IMECE program has two segments. You can visit the program detail page to have further information regarding the sub-programs within these areas. To learn more about these segments and join them, click the link under the title.

[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/sCVt3-STIcQ” align=”center”][/vc_column][/vc_row]

Benzer Yazılar