İMECE Projesi Temel Girişimcilik Eğitimi – İstanbul

[vc_row][vc_column][vc_tta_tabs][vc_tta_section title=”Türkçe” tab_id=”1574321024188-47af5710-3713″][vc_column_text]IMECE Projesi kapsamında ‘’Temel Girişimcilik Eğitimi’’ düzenlenecektir. Eğitim 21-22 Aralık 2019 tarihlerinde Taksim, İstanbul’da gerçekleşecektir. Eğitimin son başvuru tarihi 18 Aralık 2019’dur.

‘’Temel Girişimcilik Eğitimi’’nde katılımcılar; girişimcilik kavramı, girişimcilik türleri, başarılı girişimcilik  örnekleri, değer önerisi yaratma, iş modeli oluşturma, fikir üretme ve pazarlama stratejisi konuları üzerinde çalışma fırsatı yakalayacaklar.

Eğitimimize girişimcilik fikri, motivasyonu olan veya iş kurmak isteyen herkesi davet ediyoruz.

• Eğitime İstanbul’da yaşayan bireyler katılım gösterebilir.
  • Ulaşım ve konaklama katılımcılar tarafından sağlanacaktır.
  • Eğitim dili Arapça’dır.

Son Başvuru Tarihi:

18 Aralık 2019

*** Ulaşım ve konaklama katılımcılar tarafından karşılanacaktır.

IMECE Hakkında:

Habitat Derneği ve UNHCR’ın ortaklaşa yürüttüğü İMECE Programı, Türkiye’de sayıları 3,5 milyona ulaşan mültecilerle barış ve huzur içinde yaşanabilecek bir ortam oluşturmak, istihdama katkılarını sağlayarak ortak bir gelecek yaratmak hedefiyle mültecilerin girişimciliğini hızlandırmayı amaçlamaktadır. İMECE 2019 kapsamında Türkiye’nin 11 şehrindeki Türkiyeli ve mülteci bireylerin sosyoekonomik olarak güçlenmelerini hedeflemektedir.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”العربية” tab_id=”1574321024204-ff96049f-be3d”][vc_column_text]

يهدف برنامج ايميجه ، الذي أعدته جمعية هابيتات والمفوضية العليا لشؤون اللاجئين ، إلى تهيئة بيئة معيشية سلمية لما يقارب من 3.5 مليون لاجئ يقيمون في تركيا وإلى تسريع ريادة الأعمال الخاصة باللاجئين بهدف خلق مستقبل مشترك من خلال توفير مساهمات التوظيف . يهدف ايميجه  2019إلى تمكين رواد الأعمال من اللاجئين الذين يعيشون في 11 مدينة مختلفة اجتماعيًا واقتصاديًا من خلال تقليل اعتمادهم على المساعدات

في سياق مشروع ايميجه ، سيتم تنظيم “تدريب أساسيات ريادة الأعمال” يومي 21 و 22 كانون الأول 2019 في إسطنبول تقسيم.

في ” تدريب أساسيات ريادة الأعمال ” ، ستتاح للمشاركين الفرصة للعمل على الموضوعات التالية ؛ مفهوم ريادة الأعمال ، أنواع ريادة الأعمال ، أمثلة على ريادة الأعمال الناجحة ، إنشاء قيمة مقترحة ، إنشاء نموذج أعمال ، توليد الأفكار واستراتيجية التسويق.

ندعو كل من لديه فكرة ريادية أو فضولية للتعرف على مسار ريادة الأعمال أو يرغبون في تأسيس شركة للمشاركة معنا.

• يمكن للأشخاص الذين يعيشون في اسطنبول فقط المشاركة.
  • يجب على المشاركين معرفة اللغة العربية.

آخر موعد للتسجيل: 18 كانون الأول 2019

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”English” tab_id=”1575306670677-0c0ff14f-4b7a”][vc_column_text]In the context of IMECE Project, ‘’The Training of Basics of Entrepreneurship’’ will be organized on 21st and 22nd December 2019 in Taksim, Istanbul. In ‘’Basics Entrepreneurship Training’’ the participants are going to have the opportunity to work on these subjects; concept of entrepreneurship, types of entrepreneurship, examples of successful entrepreneurship, creating value proposition, creating business model, generating ideas and marketing strategy.

We invite everyone who has an entrepreneurial idea or curious to get to know the entrepreneurship path or want to establish a business.

• People living in Istanbul only can participate.
  • Transportation and accomodation costs are not be covered by Habitat Association.
  • Participants shall know Arabic.

Application Deadline:

December 18, 2019

*** Transportation and accomodation costs are not be covered by Habitat Association.

About the IMECE Program:

The IMECE Program, prepared by The Habitat Association and the UNHCR, aims to establish a peaceful living environment for the nearly 3,5 million refugees residing in Turkey and to accelerate the entrepreneurship of refugees with the aim of creating a shared future by providing employment contributions. IMECE 2019 aims to socio-economically empower refugee entrepreneurs living in 11 different cities by reducing their reliance on aid.[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][vc_btn title=”Başvurmak için tıklayın. | اضغط هنا لتعبئة طلب التسجيل | Click for apply!” style=”outline” color=”primary” align=”center” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fa fa-mouse-pointer” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fform.jotform.com%2F93312670295963||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row]