IMECE Projesi Temel Girişimcilik Eğitimi – مشروع ايميجه تدريب في أساسيات ريادة الاعمال عبر الانترنت

[vc_row][vc_column][vc_tta_tabs][vc_tta_section title=”Türkçe” tab_id=”1574321024188-47af5710-3713″][vc_column_text animation_delay=”0″]IMECE Projesi bağlamında ‘’ Temel Girişimcilik Eğitimi’’ Online olarak gerçekleşecektir.

Eğitim içeriği hakkında:

· Girişimciliğe Giriş

· Girişimcilik Türleri

· Değer Önerisi Tasarımı

· Fikir Oluşturma Atölyesi

· İş modeli ( CANVAS )

Habitat Derneği ve UNHCR tarafından yürütülen İMECE projesi Türkiye’deki mültecilerin geçim kaynaklarına, girişimcilik kapasitelerine ve istihdam edilebilirliklerine katkıda bulunarak iyileştirmeyi amaçlamaktadır. Bireylerin katılımını ve ekonomiye katkısını artırmak için proje kapsamında 14 proje ilinde (İstanbul, Ankara, Hatay, Mersin, Gaziantep, Denizli, İzmir, Kilis, Konya, Kayseri, Bursa, Şanlıurfa, Adana ve Sakarya) girişimcilik ve istihdam eğitimleri düzenlenmektedir.

Temel Girişimcilik konusuna ilgisi olan ve bu konuda hakkında bilgi sahibi olmak isteyen herkesi davet ediyoruz.

· Başvurular yalnızca proje şehirlerinde yaşayan katılımcılarımıza açıktır. (İstanbul, Ankara, Hatay, Mersin, Gaziantep, Denizli, İzmir, Kilis, Konya, Kayseri, Bursa, Şanlıurfa, Adana ve Sakarya)

· Eğitim dili Arapça olacaktır.

· Eğitimin tamamına katılan kişilere katılım belgesi verilecektir.

· Kabul edilirseniz, eğitim bağlantı linki e-postanıza gönderilecektir.

Eğitim tarihleri:

28/11/2020 – 20:00-23:00, Son başvuru tarihi 27.11.2020 – 15:00.

01/12/2020 – 18:00-21:00, Son başvuru tarihi 30.11.2020 – 15:00.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”العربية” tab_id=”1574321024204-ff96049f-be3d”][vc_column_text animation_delay=”0″]

، في سياق مشروع ايميجه سيتم تنفيذ “التدريب الأساسي على ريادة الأعمال” عبر الإنترنت

حول المحتوى

· مقدمة في ريادة الأعمال

· أنواع ريادة الأعمال

· تصميم عرض القيمة

ورشة عمل ابتكار الأفكار

· مخطط نموذج العمل التجاري

يهدف مشروع ايميجه ، الذي تديره جمعية هابيتات  ومفوضية الأمم المتحدة لشؤون اللاجئين ، إلى تحسين سبل عيش اللاجئين

في تركيا من خلال المساهمة في قدراتهم على تنظيم المشاريع وإمكانية توظيفهم.

في سياق المشروع ، يتم تنفيذ دورات تدريبية على ريادة الأعمال والتوظيف في 14 مدن مشاريع : اسطنبول ، أنقرة ، هاتاي ،

مرسين ، غازي عنتاب ، دنيزلي ، إزمير ، كيليس ، قونية ، قيصري ، بورصا ، شانلي أورفا ، أضنة وسكاريا

لزيادة مشاركة الأفراد ومساهمتهم في الاقتصاد.

ندعو كل من لديه اهتمام ويريد أن يعرف ريادة الأعمال

التقديم مفتوح فقط للمشاركين الذين يعيشون في مدن المشروع : (اسطنبول ، أنقرة ، هاتاي ، مرسين ، غازي عنتاب ، دنيزلي

إزمير ، كيليس ، قونية ، قيصري ، بورصا ، شانله اورفا ، أضنة  ساكاريا ).

· التدريب سوف يكون باللغة العربية.

سيتم منح شهادة للمشاركين الملتزمين بحضور كامل التدريب .

· إذا تم قبولك ، فسيتم إرسال رابط الانضمام إلى التدريب إلى بريدك الإلكتروني.

تواريخ التدريبات:

28/11/2020

من الساعة 23:00-20:00 ,أخر موعد للتقديم 2711 2020 حتى 15:00

01/12/2020

من الساعة 21:00-18:00 ,أخر موعد للتقديم 3011 2020 حتى 15:00

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”English” tab_id=”1600935541828-5da571fa-ff91″][vc_column_text animation_delay=”0″]In the context of IMECE Project, “Basic Entrepreneurship Training” Online will be executed

About the content:

· Introduction to Entrepreneurship

· Types of Entrepreneurship

· Value proposition design

· Ideas Creation Workshop

· Business Model Canvas

IMECE Project, which is running by Habitat Association and UNHCR, aims to improve livelihoods of refugees in Turkey by contributing to their entrepreneurial capacities and employability. In the context of the project, entrepreneurship and employment trainings are executed in 14 project cities (İstanbul, Ankara, Hatay, Mersin, Gaziantep, Denizli, İzmir, Kilis, Konya, Kayseri, Bursa, Şanlıurfa, Adana ve Sakarya) to increase individuals’ participation and contribution to the economy.

We invite everyone who has interest and wants to know about Entrepreneurship

· Applications are open only to participants living in the project cities. (İstanbul, Ankara, Hatay, Mersin, Gaziantep, Denizli, İzmir, Kilis, Konya, Kayseri, Bursa, Şanlıurfa, Adana ve Sakarya)

· Training will be in Arabic Language.

· Participation certificate will be given to those who fully participate in the training.

· If you are accepted, the link to join the training will be sent to your email.

Training dates:

28/11/2020 – 20:00-23:00, Deadline 27.11.2020 until 15:00.

01/12/2020 – 18:00-21:00, Deadline 30.11.2020 until 15:00.[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][vc_btn title=”اضغط هنا لتعبئة طلب التسجيل” style=”outline” color=”warning” size=”xs” align=”center” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fform.jotform.com%2F203272094832958|||”][vc_btn title=”Kayıt olmak için tıklayın.” style=”outline” color=”mulled-wine” align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fform.jotform.com%2F203271924450955|||”][/vc_column][/vc_row]

Benzer Yazılar