İnternetle Hayat Kolay Projesi Gönüllü Eğitmenlerini Arıyor!

Habitat Derneği, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve Türk Telekom ortaklığıyla “İnternetle Hayat Kolay” projesi gönüllü eğitmenlerini arıyor!
 Proje Hakkında
İnternetle Hayat Kolay projesi, Türkiye’de internet okuryazarlığı oranının arttırılması, kamu ve özel sektörün sunduğu e-hizmetlerin kullanımı için kapasite gelişimi desteği, yeni medya araçlarının bilinçli kullanımı konusunda farkındalık sağlanması ve güvenli internet konusunda toplumun bilgilendirilmesi amacıyla 25 yaş ve üzeri yetişkinlere eğitimler ile ulaşmayı hedeflemektedir. (Gönüllü eğitmen yaş aralığı 15 – 30)
SON BAŞVURU TARİHİ: 8 Şubat 2018
Başvurmak için tıklayınız.
 
Kimler Eğitmen Olabilir?
Tüm Türkiye’den Sivil toplum kuruluşları, öğrenci kulüpleri, gençlik platformları gibi gençlik çalışmalarında bulunan kurumlarda yer alan ve/veya gönüllü proje eğitmeni olma motivasyonuna sahip, 25 yaş ve üstü yetişkinlere İnternetle Hayat Kolay vermeye hedefli kişilerin eğitmen eğitimine başvurmasını bekliyoruz. Proje 81 ili de kapsamaktadır.
 
Eğitmenlerin sorumlulukları nelerdir?
Gönüllü eğitmenlerden proje ekibiyle iş birliği içerisinde çalışarak aldıkları eğitmen eğitimi doğrultusunda yerel eğitimler vermeleri ve bir yıllık dönemde en az 100 yetişkine ulaşmaları ve eğitimlerini raporlamaları beklenmektedir. Ayrıca yaşadığı ilde projenin tanıtım faaliyetlerinin yürütülmesi ve projenin elçiliğini yapması beklenmektedir.
 
Eğitmen Eğitimi Detayları Nelerdir?
Bu kapsamda Proje Eğitmen Eğitimi 15 – 18 Şubat 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.
Katılımcıların yol, konaklama ve 3 öğün yemek masrafları proje tarafından karşılanacaktır.
Sorularınız için http://bilisim@habitatdernegi.org adresine mail atabilirsiniz.

Benzer Yazılar