İstanbul Blockchain Okulu / Blockchain Zirvesi

[vc_row][vc_column][vc_column_text animation_delay=”0″]Habitat Derneği olarak; Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği ortaklığında ve İstanbul Kalkınma Ajansı’nın Yenilikçi ve Yaratıcı İstanbul Mali Destek Programı desteği ile hayata geçirilen İstanbul Blockchain Okulu Projesi kapsamında gerçekleştirilecek Blockchain Zirvesi için sen de hemen kayıt formunu doldurabilirsin!

İstanbul Blockchain Okulu Blockchain Zirvesi’ne, blockchain alanındaki teknolojideki gelişmeleri takip eden ya da blockchain teknolojisini merak eden tüm iş insanları, kamu sektörü çalışanları, akademisyenler ve öğrenciler katılmalı.

Blockchain teknolojisi alanındaki gelişmeleri takip ve merak eden herkesi Blockchain Zirvesi’ne bekliyoruz.

Türkiye Blockchain Zirvesi Programı

23 Ekim 2020, Cuma

13:00 – 13:30              Açılış Konuşmaları

• Sezai Hazır- Habitat Derneği, Yönetim Kurulu Başkanı
  • İlkay Arıkan- TSPB, Genel Sekreter

13:30 – 14:45              Blockchain Dezenformasyonla Mücadelede Yardımcı olabilir mi?

• Ece Vural- Habitat Derneği, Proje Yöneticisi
  • Walid Al-Saqaf- Södertörn University, Doç. Dr. Medya Teknolojileri ve Gazetecilik

14:45 – 15:30             Panel I: Tokenizasyon

• Ebru Güven- İstanbul Blockchain Women, Kurucu Üye