Habitat Derneği ve Teknosa iş birliği ile yürütülen Kadın için Teknoloji Projesi kapsamında online kadın için teknoloji eğitimi gerçekleştiriyoruz.

29 Aralık 2021 tarihlerinde 14:00 – 17:00 saatleri arasında sen de Kadın için teknoloji eğitimine katılmak istiyorsan hemen kaydolabilirsin.

Başvuru sonrası e-posta hesabınıza atacağımız linke tıklayarak online eğitimimize katılabilirsin. (Eğitime katılım linki eğitimden 2 saat önce e-posta hesabınıza gönderilecektir.)

Not: Eğitim ücretsizdir. Tam katılım gösteren katılımcılara online katılım belgesi verilecektir. Eğitim sona erdikten 7-10 gün içerisinde (eğitim sonunda doldurduğunuz değerlendirme formundaki mail adresinize) online olarak belgeniz gönderilecektir.

Eğitim Tarih ve saati: 29 Aralık 2021 saat: 14:00 – 17:00

Eğitim İçeriği

• E-Hizmetler
  • Sosyal Medya
  • Güvenli İnternet
  • Günlük Hayatta Sosyal Medya ve İnternet

Kadınların ekonomik ve sosyal hayata katılım sağlaması için gerekli olan teknoloji entegrasyonunu gerçekleştirmek üzere 2007 yılında Teknosa ve Habitat Derneği ortaklığında hayata geçirilen Kadın için Teknoloji Projesi, Türkiye’nin farklı bölgelerinde kadınlara ücretsiz teknoloji eğitimleri vermektedir. Habitat Derneği ve yerel kurumların iş birliğiyle yürütülen proje kapsamında verilen ücretsiz teknoloji eğitimleri sayesinde 65 ilde bugüne kadar 16 binden fazla kadına ulaşılan proje, kadınların teknoloji ile yakınlaşmasında önemli bir rol oynamıştır. Söz konusu eğitimler içerisinde bilgisayar temel kavramları ve kullanım alanları; internete giriş ve e-posta gönderimi; Microsoft Word, Excel ve Powerpoint programlarının genel uygulamaları; sosyal medya ve mobil cihaz kullanımı yer almaktadır. Eğitim sonunda kadınlar, ilgi alanlarına göre internet ve sosyal medya platformlarını etkin şekilde takip edebiliyor, bu mecraları işleriyle alakalı olarak kullanabiliyor ve çocukları başta olmak üzere tüm dünya ile iletişimlerini artırabiliyorlar.