Kız Kardeşim Gezici Eğitim Tırı, 16 Eylül’de Yola Çıkıyor!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Kadınların ekonomik hayata katılımı konusunda gerekli bilgi ve becerilerle donatılarak, toplumsal ve ekonomik konumlarının güçlenmesi ve ekonomik kalkınmada aktif rol almalarının desteklenmesi amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) , Habitat Derneği, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ve Coca-Cola Türkiye iş birliğiyle yürütülen Kız Kardeşim Projesi’nin gezici eğitim tırı, 16 Eylül’de yola çıkıyor. Türkiye’nin 7 bölgesinde 13 ili dolaşacak olan “Kız Kardeşim Projesi Gezici Eğitimi Tırı”nda kadınlara, ‘’Ebeveyn ve Bilgi Güvenliği Eğitimi’’ verilecektir.

Eğitim tırının gideceği iller ve tarihleri:

16-17 Eylül / Gülyalı – Eski Belediye Binası Önü

19-20 Eylül / Trabzon –  Trabzon Fuar Alanı

26-27 Eylül / Kayseri – Talas Paraşüt Alanı

30 Eylül -1 Ekim / Elazığ – Yeni Valilik Önü

3-4 Ekim / Gaziantep – Demokrasi Meydanı

7-8 Ekim / Adana – Büyükşehir Belediyesi Önü

14 Ekim / Nevşehir (Merkez) – Öğretmen evi hizası, Gül Bahçesi önü

15-16 Ekim / Nevşehir (Avanos) – Uğur Mumcu Caddesi, PTT Binası ön tarafı

21-22 Ekim / Isparta – Hükümet Konağı Önü

24-25 Ekim / Denizli – İncili Pınar Parkı

31 Ekim- 1 Kasım / Aydın – Belediye Önü

4-5 Kasım / Bursa – Bayrak Alanı

7-8 Kasım / Kırklareli – Özgürlük ve Demokrasi Meydanı

 

Eğitim müfredatında hangi içerikler yer almaktadır?

Ebeveyn ve Bilgi Güvenliği Eğitimi

 

Nasıl başvuruda bulunabilir?

Her bir şehir için başvuru, eğitim tırının gideceği tarihten en geç bir gün önce internet sitesi üzerinden yapılmalıdır.

Proje Hakkında

Kız Kardeşim Projesi, kadınların ekonomik ve sosyal konumlarının güçlendirilmesini ve onların bölgesel ekonomik kalkınmada etkin rol almalarını hedeflemektedir. Proje kapsamında verilen eğitimlerle, kadınların kişisel finansal kaynaklarını doğru yönetmeleri ve bilgi teknolojileri hizmetlerini doğru kullanmaları amaçlanmaktadır. Aynı zamanda kadınları; onlara ilham veren ve rol model aldıkları kadınlarla bir araya getirerek, onların tecrübelerinden yararlanmaları sağlanmaktadır. Kız Kardeşim Projesi; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Habitat Derneği, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) ve Coca-Cola Türkiye ortaklığında 2018 yılından bu yana yürütülmektedir.

Kız Kardeşim Gezici Eğitim Tırı hakkında her türlü sorunuzun cevabı için kizkardesim@habitatdernegi.org adresine mail atabilir ya da 0212 265 33 14/15 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.[/vc_column_text][vc_btn title=”Başvuru Formuna Ulaşmak için Tıklayınız” color=”primary” link=”url:https%3A%2F%2Fform.jotform.com%2F92342943417964||target:%20_blank|”][vc_video link=”https://youtu.be/3zH6kMzNN3A” title=”Proje Filmi”][/vc_column][/vc_row]

Benzer Yazılar