KOBİ’ler için Yetenek Kazanımı ve Performans Gelişim Süreçleri

[vc_row][vc_column][vc_column_text animation_delay=”0″]

Facebook ürün ailesi, günümüzde hizmet ve/veya ürününü dünyanın dört bir yanındaki tüketicilere sunmayı hedefleyen işletmelere birçok imkân sunuyor. Türkiye’de 44 milyon kişi tarafından aktif olarak kullanılan ve toplamda 1,7 milyon işletme sayfasına ev sahipliği yapan Facebook, insanlar ve işletmeler arasında dijital bir köprü olmayı sürdürüyor.

Sınırları Aşan Türkiye Projesi, Türkiye’deki işletmelerin dijitalleşme yoluyla satış ve pazarlama yetkinliklerini geliştirerek, sınır ötesindeki uluslararası müşterilere ulaşmalarını desteklemeyi amaç ediniyor.

Habitat Derneği’nin yürütücülüğünü üstlendiği proje kapsamındaki ”Sınırları Aşan KOBİ’ler” Programı, KOBİ’lerin dijitalleşme becerilerini artırarak, sınırlarını aşmalarını ve küresel pazarda bir aktör haline gelmelerini amaçlıyor.

”Sınırları Aşan KOBİ’ler” Programı, Facebook, Instagram, WhatsApp ve Facebook Messenger’ın da aralarında bulunduğu Facebook ürün ailesinin işletmeler tarafından nasıl etkin bir şekilde kullanılabileceğine yönelik, dijital pazarlama tekniklerinin yer alacağı zengin eğitim içerikleriyle KOBİ’lerin dünyaya açılmalarına katkı sağlamayı hedefliyor.

Sınırları Aşan KOBİ’ler Projesi kapsamında düzenlenen eğitimler ”KOBİ’ler için Yetenek Kazanımı ve Performans Gelişim Süreçleri” ile devam ediyor.

Sen de eğitime katılmak için başvuru formunu doldur, bize katıl!
Eğitim tarihi: 9 Aralık 2020 Çarşamba 16:00

Eğitim Bilgileri,

Eğitim Tarihi : 9 Aralık Cuma 16:00

Eğitimin Başlığı : KOBİ’ler için Yetenek Kazanımı ve Performans Gelişim Süreçleri

Eğitimi verecek Uzmanlar : Sure Köse Ulutaş, Talentmelon, Kurucu

Berna Aksoy, Talentmelon, Danışman

[/vc_column_text][vc_btn title=”Başvurmak için tıklayınız.” color=”sky” align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.jotform.com%2F201203238944045|||”][/vc_column][/vc_row]

Benzer Yazılar