‘’Kodlama – Scratch 2.0. Eğitmen Eğitimi’’ Hizmet Alımı

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve BM Kadın Birimi tarafından Habitat Derneği ortaklığından yürütülen ‘’Suriyeli Kadın ve Kız Çocuklarının ve Ev Sahibi Toplumun Dayanıklılığının Artırılması’’ projesi kapsamında ‘’Kodlama – Scratch 2.0. Eğitmen Eğitimi’’ gerçekleştirilecektir. Hizmet alımı yapılacak kuruluştan “Çocuklar için Scratch 2.0. Eğitim Müfredatı” hazırlaması ve yerelde gönüllü eğitmenlerle yaygınlaştırılacak olan içeriğin aktarılması için düzenlenecek eğitmen eğitiminde uzman eğitmen olarak yer alması beklenmektedir.

Hizmet alımı son teklif verme süresi 13 Eylül 2019 saat 17:00’a kadardır.

Teklif Dökümanları için Tıklayınız.

Within ‘’Strengthening the Resilience of Syrian Women and Girls and Host Community’’ project, which is financed by EU and implemented by UN Women in partnership with Habitat Association, ‘’Coding – Scratch 2.0. Training of Trainers’’ will be held. The service provider is expected to prepare ‘’Scratch 2.0. Training Curriculum for Children’’ and take part as an instructure in training of trainers which is organized to transfer of curriculum to be disseminated with volunteer trainers at local level.

The deadline for the submission of tenders is 13th September 2019, 17:00.

Please Download.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]