Kontrol Bende Projesi Gönüllü Eğitmenlerini Arıyor!

[vc_row][vc_column][vc_column_text animation_delay=”0″]Habitat Derneği ve Facebook ortaklığıyla “Kontrol Bende” projesi gönüllü eğitmenlerini arıyor! 

Kontrol Bende Projesi, kişisel bilgilerin ve sosyal medya hesabının güvenliği konusunda sürekli olumsuz durumlarla karşılaşan bireylerin bu olumsuz durumlar meydana gelmeden alabilecekleri önlemler konusunda farkındalık sağlamasını hedeflemektedir. Bu kapsamda sosyal medya araçlarından özellikle Facebook güvenlik kurallarının öğrenilmesi ve online ortamda kişisel bilgi güvenliklerini en doğru şekilde sağlanması konusunda gerekli bilginin aktarılması sağlanacaktır. Proje 81 ilde yürütülmektedir. 

  • Bu kapsamda Proje Eğitmen Eğitimi 3-6 Haziran 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. 
  • Kontenjan 50 kişiyle ile sınırlıdır. 

Sen de insanları çevrim içi güvenlik konusunda bilinçlendirmek, siber zorbalığın karşısına nelere dikkat etmesi gerektiğini öğretmek ve bu konuda bilinçlendirmek için eğitmenimiz olabilirsin.  

Son Başvuru Tarihi: 27 Mayıs 2021 

Kimler eğitmen olabilir? 

Sivil toplum kuruluşları, öğrenci kulüpleri, gençlik meclisleri gibi gençlik çalışmalarında bulunan kurumlarda yer alan ve/veya gönüllü proje eğitmeni olma motivasyonuna sahip 15-35 yaşları arasındaki proje illerinde yaşayan gençlerin eğitmen eğitimine başvurmasını bekliyoruz. 

Eğitmenlerin sorumlulukları nelerdir? 

Gönüllü eğitmenlerden proje ekibiyle iş birliği içerisinde çalışarak aldıkları eğitmen eğitimi doğrultusunda online eğitimler vermeleriatölyeler gerçekleştirmeleri ve bir yıllık dönemde en az 250 kişiye ulaşmaları ve eğitimlerini raporlamaları beklenmektedir.  

Gönüllü eğitmenlerin ayrıca yaşadığı ilde projenin eğitim dışı faaliyetlerinin yürütülmesi ve projenin savunuculuğunu yapması beklenmektedir. 

Eğitmen Eğitimi detayları nelerdir? 

*Eğitmen eğitimi, 3-6 Haziran 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. 

*Eğitimler 4 gün boyunca online platform üzerinden gerçekleştirilecektir.  

*4 gün boyunca tam katılım zorunludur. 

*Eğitime bilgisayar ile katılım sağlamanız gerekmektedir. 

*Her türlü sorunuz için elif@habitatdernegi.org adresinden bilgi alabilirsiniz. [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Başvuru için tıklayınız.” color=”primary” align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fform.jotform.com%2F211297990633968|||”][/vc_column][/vc_row]

Benzer Yazılar