Sürdürülebilir Kalkınma için Küresel Amaçlar Atölye Çalışması

[vc_row][vc_column][vc_column_text animation_delay=”0″]

Habitat Derneği olarak, Act4SDGs kapsamında bu Eylülde gezegen ve insanlar için daha geç olmadan harekete geçiyoruz ve seni de harekete geçmeye davet ediyoruz!

Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları, insanlar ve gezegen için bir dönüm noktasıdır. Doğru yöne çevirelim ve birlikte daha iyi iyileşelim! Sen de eylemin ve çözümün bir parçası olmak istiyorsan hemen başvur! 

Her yıl global olarak organize edilen Act4SDGs, dünyanın her yerindeki birey ve kurumları Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları için harekete geçirmeyi amaçlıyor. Bu yıl 18-26 Eylül 2020 haftasında düzenlenecek olan Act4SDGs kapsamında Habitat olarak Sürdürülebilir Şehir Atölyesi’nde bir araya geliyoruz. 

COVID-19 hayatımızı alt üst ediyor. Dünyanın her yerinden insanlar, yeniden hayal etmek ve daha iyi bir gelecek yaratmak için dayanışmaya katılıyor. Daha eşit, iklim değişikliği konusunda daha aktif, daha sürdürülebilir bir yaşam için sen de bu dayanışmaya davetlisin.

[/vc_column_text][vc_btn title=”Başvurmak için tıklayın.” link=”url:https%3A%2F%2Fform.jotform.com%2F202602392063951|||”][/vc_column][/vc_row]

Benzer Yazılar