Kurumsal Duygusal Zeka Eğitimi

[vc_row][vc_column][vc_column_text animation_delay=”0″]Global Girişimcilik Haftası kapsamında #tamzamani sloganıyla Kasım ayı boyunca birçok etkinlik düzenleniyor. Bu kapsamda GEN Türkiye Yönetim Kurulu Üyesi ve CorpEQ kurucusu Dr. Arzu Girişken, Kurumsal Duygusal Zeka Eğitimi etkinliği ile 8 Kasım 2021 Pazartesi günü, 15.00- 16.00 saatleri arasında Kolektif House Maslak’ta bizlerle birlikte olacak.

Bu eğitim bünyesinde Kurumlarda Duygusal Hafıza, Kurumların Bilişsel Eğilimleri ve Yetkinlikler üzerine konuşacağız. Ayrıca bu eğitimin sonunda kurumlarda zekanın ve hafızanın oluşum süreci ve bunun önemi, kurum yapılarını oluşturan insan faktörünün duygusal eğilimlerinin iş yapış modellerine etkileri üzerine de konuşmuş olacağız.

Sen de etkinlikteki yerini almak için aşağıdaki başvuru butonundan başvurunu gerçekleştirebilirsin.

Global Girişimcilik Haftası Nedir?

Türkiye’de 2008 yılından beri her Kasım ayında 178 ülkeyle aynı anda kutlanan Global Girişimcilik Haftası (GGH), STK ve üniversitelerden oluşan 20 kurumun desteğiyle, bu sene GEN Türkiye ve Habitat Derneği genel koordinasyonunda düzenleniyor.

Ana amacı gençlerin girişimciliği bir kariyer seçeneği olarak değerlendirmelerini teşvik etmek olsa da GGH; STK’ler, üniversiteler, girişimciler, yatırımcılar, özel sektör, medya ve devlet kurumlarının dahil olduğu, ekosistemde faaliyet gösteren 300’den fazla paydaş kurumu bir araya getiren bir platform haline geldi.

Hafta boyunca tüm GGH paydaşları Türkiye genelinde yüzlerce girişimcilik etkinliği düzenliyor ve bu alandaki farkındalığı artırıyor. GGH, Washington DC’de, Kauffman Vakfı desteğiyle, tüm dünyada girişimcilik ekosistemini geliştirmeye odaklanmış Global Entrepreneurship Network (GEN) şemsiyesi altında yürütülüyor.

 

Not: Etkinliğe kaydolan ilk 25 katılımcıya Dr. Arzu Girişken’in kaleme aldığı ‘Corporate EQ’ kitabı hediye edilecektir[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Başvuru yapmak için tıklayınız” color=”vista-blue” size=”lg” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fform.jotform.com%2F212983789874984|||”][/vc_column][/vc_row]

Benzer Yazılar