Nesilden Nesille Online İnternet Eğitimi

[vc_row][vc_column][vc_column_text animation_delay=”0″]Habitat Derneği Nesilden Nesille İnternet Eğitimleri kapsamında ebeveynlerine, ananene, babaannene, dedene, teyzelerine, amcalarına eğitim vermeye hazır mısın? Sen de pandemi döneminde onların internetten en yüksek verimi almalarını sağlayabilirsin!

Telefondan arkadaşlarıyla görüntülü mü görüşmek istiyorlar? Nasıl görüşme gerçekleştirebileceklerini onlara göstermek senin elinde. Bunun için yapman gereken hazırlamış olduğumuz eğitime katılmak ve sonrasında aile büyüklerine aktarmak. Böylelikle artık onlar da e-hizmetler, online bankacılık ve görüntülü konuşma gibi online işlemlerden kolayca faydalanabilecekler.

Gençler, öğretme sırası şimdi sizde!

Unutma sen bu eğitimdeki içerikleri biliyor olabilirsin. Eğitimde aile bireylerimize bu içerikleri nasıl aktaracağımızı birlikte öğreneceğiz.

Eğitim Tarihi: 19 Haziran 2020 – Saat: 15:00-16:00

Son Başvuru Tarihi: 18 Haziran 2020 – Saat: 23:59

Başvuru Linki:

Eğitimin gerçekleşeceği gün e-mail hesabınıza atacağımız linke tıklayarak online eğitimimize dahil olabilirsiniz.

Eğitim İçeriği

· E-Hizmetler (e-devlet, e-nabız, e-belediyecilik)

· İnternet Bankacılığı

· Finansal Güvenlik

· İnternet Güvenliği

· İnternetten Alışveriş Nasıl Yapılır?

· Görüntülü Konuşma

· Online Oyunlar

· Acil Aramalar

Not: Eğitim tamamen ücretsiz olmak ile birlikte eğitmen olan katılımcılara katılım belgesi verilecektir.[/vc_column_text][vc_btn title=”Başvurmak için tıklayın.” link=”url:https%3A%2F%2Fform.jotform.com%2F201321555981958|||”][/vc_column][/vc_row]

Benzer Yazılar