Geleceğin becerilerini keşfetmeye, yeni teknolojileri öğrenmeye ve potansiyelini geliştirmeye hazır mısın? 🚀
Habitat Derneği, IBM, Insıder One, Kodluyoruz, Meta ve QNBeyond iş birliğiyle gerçekleştirilecek Next Generation Summer Camp, 18–30 yaş arasındaki gençleri geleceğin dünyasına hazırlamak amacıyla düzenleniyor.
27 Ağustos – 2 Eylül 2026 tarihleri arasında çevrim içi olarak gerçekleştirilecek program; gençlerin yapay zekâ, yeni teknolojiler, girişimcilik ve geleceğin becerileri alanlarında bilgi ve yetkinliklerini geliştirmelerine katkı sağlamayı hedefliyor.
Programda Seni Neler Bekliyor?
💡 Yapay Zekâ ve Yeni Teknolojiler
Yapay zekâ ve gelişen teknolojiler hakkında bilgi edinerek bu teknolojilerin sunduğu fırsatları keşfedeceksin.
🚀 Girişimcilik
Girişimcilik dünyasını yakından tanıyacak, yenilikçi fikirler geliştirme ve girişimcilik bakış açısı kazanma fırsatı bulacaksın.
🌱 Geleceğin Becerileri
Değişen iş dünyasında ihtiyaç duyulan becerilerini geliştirerek geleceğe daha güçlü bir şekilde hazırlanacaksın.
🤝 Uzmanlarla Buluşma ve Networking
Alanında uzman isimlerle bir araya gelecek, farklı alanlardan gençlerle tanışarak yeni bağlantılar kurabileceksin.
Kimler Başvurabilir?
18–30 yaş arasındaki gençler programa başvurabilir.
Program Bilgileri
📅 Tarih: 27 Ağustos – 2 Eylül 2026
💻 Format: Çevrim içi
👥 Yaş Aralığı: 18–30
Geleceğin dünyasını keşfetmek, yeni beceriler kazanmak, farklı alanlardan uzmanlarla bir araya gelmek ve kendi potansiyelini geliştirmek için Next Generation Summer Camp’te yerini al!
🔗 Başvuru ve detaylı bilgi için başvuru formunu doldurabilirsin.
Sen de geleceğe bugünden hazırlan! 🚀


