#SheMeansBusiness Programı Yeni Dönem Eğitimi 

[vc_row][vc_column][vc_column_text animation_delay=”0″]Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Facebook ve Habitat Derneği ortaklığında yürütülen #SheMeansBusiness Programı’nın Yeni Dönem Eğitim Programı başlıyor. Program, girişimci kadınların bir araya gelerek bağlantı kurabilecekleri, iş birlikleri geliştirebilecekleri, deneyim paylaşabilecekleri ve hep birlikte işletmelerini büyütebilecekleri bir alan sunmayı hedefliyor.   

Sen de işletmeni bir adım öteye taşımak istiyorsan #SheMeansBusiness Yeni Dönem Eğitim Programına HEMEN BAŞVUR! 

Kimler başvuruda bulunabilir? 

Eğitim18 yaş üstü girişimci ya da girişimcilik motivasyonuna sahip, dijital pazarlama alanında bilgi sahibi olmak ve kendini geliştirmek isteyen kadınların katılımına açıktır.  

Eğitim Takvimi 

TARİH  EĞİTİM  SAAT 
22 Ocak 2022, Cumartesi  WhatsApp Business  

Girişimci Kadınlar için Facebook 
Girişimci Kadınlar için İnstagram  

13:00-16:30  
23 Ocak 2022, Pazar  Mobil Stüdyo ile Dijitalde İçerik Üretimi  

Etkili Reklam Stratejisi 
Facebook Reklam Paneli 
Facebook Piksel  

13:00-18:00   

Eğitimin detayları nelerdir? 

  • Eğitimler çevrim içi gerçekleştirilecektir.  
  • Eğitimlerin yapılacağı platform bilgileri eğitim günü saat 11:00’da, katılımcıların başvurularını yapmış oldukları e-mail adreslerine gönderilecek olup saat 12:45’te SMS olarak paylaşılacaktır. 
  • Eğitime katılım ücretsizdir. 
  • Eğitim sonunda sertifika gönderilecektir. Eğitim sertifikası için tam katılım zorunludur.  

ÖNEMLİ NOT: Eğitim günlerinde link almadığınız durumda mail kutunuzda spam, gereksiz ve tanıtımlar sekmelerini kontrol etmeyi unutmayınız. Mail almadıysanız 13:00’dan önce sinirlariasanturkiye@habitatdernegi.org adresine mail atınız. 

SON BAŞVURU TARİHİ: 20/01/2022 saat 23:59 

Proje hakkında detaylı bilgiye ulaşmak ve eğitim sürecine dair her türlü sorunuzun cevabı için sinirlariasanturkiye@habitatdernegi.orgadresine mail atabilirsiniz.   

Proje Hakkında 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Facebook ve Habitat Derneği ortaklığında yürütülen #SheMeansBusiness Programı, girişimci kadınların bir araya gelerek bağlantı kurabilecekleri, iş birlikleri geliştirebilecekleri, deneyim paylaşabilecekleri ve hep birlikte işletmelerini büyütebilecekleri bir alan sunmayı hedefliyor. Program kapsamında şimdiye kadar Türkiye’nin farklı bölgelerinde 5.000’den fazla kadın, dijital pazarlama araçlarının kullanımına dair çeşitli eğitimlerle desteklenmiştir. Söz konusu eğitimlerle program, girişimci kadınların ve kadın adayların dijital mecraları daha etkin bir şekilde kullanarak yurt dışına açılmalarını teşvik etmektedir.   [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_btn title=”Başvuru için Tıklayın” color=”danger” size=”lg” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fform.jotform.com%2F213622271293956|title:Ba%C5%9Fvurmak%20i%C3%A7in%20T%C4%B1klay%C4%B1n|target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row]

Benzer Yazılar