Siber Güvenliğe Meraklıysan Bu Eğitim Senin için! Siber Güvenliğin Temelleri

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Siber tehditleri ve daha geniş siber güvenlik konuları sizin için önemli ise bu eğitim ile “Siber Güvenlik” alanına giriş yapabilirsiniz. Cisco Networking Academy tarafından hazırlanan bu online ücretsiz içerik ile kişisel deneyimlerinizi güçlendirebilir, kendi kariyer planınızda destekleyici bir etki kazanırsınız.

Bu eğitimle, kişisel gizliliğinizi çevrimiçi olarak nasıl koruyacağınızı öğrenirken, şirketlerin, kamu ve eğitim kurumlarının bugün karşılaştığı zorluklar hakkında bilgi edineceksiniz.

Habitat, 2005 yılından beri Cisco Networking Academy’si olarak binlerce kişiye “Ağ Temelleri”, “Ağ Uzmanlığı” gibi çeşitli eğitimlerle buluşturmaya devam etmektedir.[/vc_column_text][vc_btn title=”Eğitime Kayıt Yaptırmak için Tıklayınız.” style=”outline” color=”primary” align=”center” i_align=”right” i_icon_fontawesome=”fa fa-mouse-pointer” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.netacad.com%2Fportal%2Fweb%2Fself-enroll%2Fc%2Fcourse-825418||target:%20_blank|”][vc_video link=”https://youtu.be/wPpuIOsNSSg”][/vc_column][/vc_row]

Benzer Yazılar