Sınırları Aşan KOBİ’ler Facebook Reklam Paneli Atölyesi

[vc_row][vc_column][vc_column_text animation_delay=”0″]Aralarında Facebook, Instagram, WhatsApp ve Facebook Messenger’ın da bulunduğu Facebook ürün ailesi, günümüzde hizmet ve/veya ürününü dünyanın dört bir yanındaki tüketicilere sunmayı hedefleyen işletmelere birçok imkân sunuyor.

Hizmet ve/veya ürünlerini daha çok müşteriye ulaştırmak isteyen işletmelerin, Facebook reklam panelini etkin kullanma becerilerini artırarak dijital pazarlama kapasitelerini desteklemeyi hedefleyen Sınırları Aşan KOBİ’ler Programı Facebook Reklam Paneli Atölyesi, 12/05/2022 günü, saat 19:00’da gerçekleştirilecektir.

Siz de Facebook reklam panelini etkin bir şekilde kullanarak daha çok müşteriye ulaşmak istiyorsanız Sınırları Aşan KOBİ’ler Programı Facebook Reklam Paneli Atölyesi’ne BAŞVURUN!

SINIRLARI AŞMAK İÇİN İLK ADIMI HEMEN ŞİMDİ ATIN!

Atölyenin detayları nelerdir?

• Atölye Zoom uygulaması üzerinden gerçekleşecektir.
  • Eğitime katılım ücretsizdir. Eğitim sonunda eğitime katılım sertifikası verilecektir.
  • Başvuruları olumlu sonuçlananlara geri dönüş yapılacak olup eğitim linki katılımcıların başvurularını yapmış oldukları e-mail adreslerine gönderilecektir.

SON BAŞVURU TARİHİ: 11/05/2022 saat 23:59

Proje hakkında detaylı bilgiye ulaşmak ve eğitim sürecine dair her türlü sorunuzun cevabı için sinirlariasanturkiye@habitatdernegi.org adresine mail atabilirsiniz.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Facebook, Habitat Derneği ve Hackquarters ortaklığında yürütülen Sınırları Aşan KOBİ’ler Programı, Türkiye’deki küçük ve orta büyüklükteki işletme ve girişimcilerin dijitalleşme becerilerini artırarak sınırları aşmalarını ve küresel pazarda bir aktör haline gelmelerini hedefliyor. İşletmelerin satış ve pazarlama yetkinliklerini geliştirmeye katkı sağlayan etkinlik ve dijital pazarlama tekniklerinin yer aldığı zengin eğitim içerikleriyle program, Türkiye’deki KOBİ’ler ve girişimcilerin sınır ötesindeki uluslararası müşterilere ulaşmalarını destekliyor.

Benzer Yazılar