Sosyal Finansal Farkındalık Online Eğitimi / تدريب أونلاين في الوعي المالي الاجتماعي

[vc_row][vc_column][vc_tta_tabs][vc_tta_section title=”Türkçe” tab_id=”1574321024188-47af5710-3713″][vc_column_text]Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve UNWomen, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Habitat Derneği ortaklığında yürütülen “Suriyeli Kadınların, Kız Çocuklarının ve Ev Sahibi Toplumun Dayanıklılığının Artırılması” projesi iki ana program yoluyla ev sahibi toplum ile Suriyeli toplumundaki kadın ve kız çocuklarının sosyal uyumlarının ve yaşam becerilerinin geliştirilmesi hedeflemektedir. Her iki topluluktan da bireylerin gönüllük esasıyla çalışacağı proje, Gaziantep, İstanbul, Kilis ve Şanlıurfa illerinde yaygınlaştırılmaktadır.

Projenin diğer ana programı olan Beceri Geliştirme Programı’nda ise kadın ve kız çocuklarına yönelik sosyal -finansal okuryazarlığı eğitimi verilmektedir.

Eğitim, hem Suriyeli hem de Türk kadınların finansal farkındalıklarını artırmayı, becerilerini geliştirmeyi ve toplumda finansal sorumluluklarını yerine getirmelerini sağlayan bilgileri içermektedir.

30 Mart Pazartesi günü saat 14:00 – 18:00’ da siz de eğitime katılmak istiyorsanız 28 Mart tarihine kadar yapmış olduğunuz başvuru sonrasında e-mail hesabınıza atacağımız linke tıklayarak online eğitimimize dahil olabilirsiniz.

***Bu etkinlikte Gaziantep, Kilis, Şanlıurfa, İstanbul şehirlerinde yaşayan kadınların başvurularına öncelik verilecektir. ***

· Eğitim dili Arapça olacaktır.

· Eğitim tamamen ücretsiz olacaktır.

· Eğitimi tamamen katılan kişi katılım belgesi verilecektir.

· Başvurular her şehre açıktır.

Son başvuru tarihi: 28.03.2020[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”العربية” tab_id=”1574321024204-ff96049f-be3d”][vc_column_text]

يهدف مشروع “التماسك الاجتماعي والمرونة للنساء و الفتيات من السوريين و المجتمع المضيف “، بتمويل من الاتحاد الأوروبي وتنفيذه من قبل جمعية هابيتات ووحدة المرأة في الأمم المتحدة ، إلى تحسين التماسك الاجتماعي والمهارات الحياتية للنساء و الفتيات من المجتمع السوري و المجتمع المضيف مع برنامج التكيف الاجتماعي حيث يعمل أفراد من كلا المجتمعين على أساس طوعي ، ويتوسع هذا في 4 مدن تركية وهي غازي عنتاب ، كيليس ، اسطنبول و شانلي أورفا.

برنامج تنمية المهارات الحياتية ، وهو برنامج رئيسي آخر للمشروع ، وهو تأمين المعرفة المالية الاجتماعية للنساء والفتيات.

هدف التدريب إلى تعزيز كل من المرأة السورية والتركية في مجال الوعي المالي الاجتماعي وتطوير مهاراتهم وتزويدهم بالمعرفة التي تمكنهم من مواجهة مسؤولياتهم المالية في المجتمع

إذا كنت ترغب في حضور التدريب الذي سيكون يوم الاثنين 30 آذار، بين الساعة الثانية ظهراً :والساعة السادسة مساءً ، يمكنك الانضمام إلى تدريبنا عبر الإنترنت بالضغط على الرابط الذي سنرسله إلى حساب بريدك الإلكتروني حتى 28 آذار بعد تقديم طلبك للتسجيل في التدريب

*** في هذا التدريب ، ستعطى الأولوية النساء المتقدمات من مدن غازي عنتاب وكيلس وشانلي أورفا واسطنبول.. ***

· التدريب سيكون باللغة العربية

· التدريب مجاني تمامًا .

· سيتم منح شهادة المشاركة لأولئك الذين يشاركون بشكل كامل في التدريب.

· التقدم على التدريب متاح لكل المدن

آخر موعد للتقديم: 28.03.2020

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”English” tab_id=”1575306670677-0c0ff14f-4b7a”][vc_column_text]Strengthening the Resilience of Syrian Women and Girls and Host Communities in Turkey, The project “Strengthening the Resilience of Syrian Women and Girls and Host Communities in Turkey”, funded by the European Union and implemented by the Habitat Association and the United Nations Women’s Unit, aims to improve the social cohesion and life skills of Syrian and host community women and girls with Social Adaptation Program and Skills Development Program.

Social adaptation and cultural information activities such as urban sightseeing tours, museum visits, business fair visits and gastronomy fair visits will be organized in the project provinces (Gaziantep, Şanlıurfa, Kilis and Istanbul). This will not only facilitate the social integration of both communities but will also enhance the self-confidence of women and girls through social participation and increase the solidarity between women of the two communities.

Habitat Association Refugee Studies Program We are organizing a Cultural Trip on Feburary 26, 2020 within the scope of the Project for Improving the Resilience of Syrian Women and Girls and the Host Community. There is a quota for 30 people within the scope of the trip.

Project activities are only open to women and girls

*** Only women living in Şanlıurfa are eligible for this event

This activity is free of charge.

Activity Plan:

· Activity Duration is 4 hours

· Discussions will be facilitated between women on their interested topics.

· Lunch will be provided to participants during the activity.

Deadline 24.02.2020[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][vc_btn title=”Kayıt olmak için tıklayın. | اضغط هنا لتعبئة طلب التسجيل | Click for apply!” style=”outline” color=”warning” size=”xs” align=”center” button_block=”true” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.jotform.com%2Fbuild%2F200832645698969|||”][elfsight_social_media_icons id=”16″][/vc_column][/vc_row]